Art show!

Okej, nu har jag pallat mig upp ur sangen och ska snart gar till skolan. Idag var det tufft att kliva upp. Gisses!

Idag ska jag ga pa en galleriinvigning/konstutstallning med Brian. Det ska bli kul att fa ta del av den amerikanska finkulturen lite mer. Bilder och mer info kommer sa klart nar jag har varit dar. Jag vet att det har varit daligt med egentagna bilder pa sista tiden sa det ska det bli andring pa nu.

S, jag vill jatte garna dricka te med er pa the Plaza. Det ar ju bara nagot man maste ha gjort. Count me in!

Nu maste jag rusa till skolan, later folks!

Regnskur!

Jaha, då var första provet avklarat och som det avklarades sen. Jag tror faktiskt att det gick riktigt bra. Mitt hårda slit gjorde susen. Tack till alla som uppmuntrade mig och höll sina tummar.

I morse när jag vandrade till skolan så började det självklart att spöregna. Bara sådär. Jag som hade gjort mig fin till provet och allt. Platta håret var sista touchen och hur länge varade det? Regn är värsta fienden för plattat hår, så nu ser jag ut som en krullboll (påhittat ord), men det är smällar man får ta.

Har precis tagit en prommis i parken med solglajjorna på. Solen skiner och jag mår bra. Nu blir det glass i soffan framför Mr & Mrs Smith. Kanske ska klämma in en liten gitarr lektion när Brian kommer hem. Jag håller på att lära mig "Wild thing". När ni ser mig nästa gång så rockar jag fett!

Studera mera!

Japp då sitter man här igen, med huvudet (och kroppen för den delen) begravd i böckerna. Jag kan inte sluta tänka att jag skulle kunna gjort så mycket mer om jag bara hade några dagar till på mig. Men dessa tankar flyger ut i denna stund. Josephine, du är själv ansvarig för att inte skjuta upp allt till sista minuten. Och där med basta.

På tal om att skjuta upp saker så var det exakt vad jag gjorde igår kväll. Hade planerat att få massa nyttiga saker gjorda och var så nära när telefonen ringde och jag helt plötsligt hade en födelsedagsmiddag att gå på. Hur trevligt som helst. Order in kina mat, vin och trevligt sällskap. Det slår böckerna med hästlängder.

Det här är Carl som vi firade. Underbart gullig kille. Han är förövrigt från Lidingö han med.

 image46

Jag vet att jag måste återvända till texten som väntar, men jag kan inte riktigt förmå mig att börja riktigt än. Måste nog rensa hjärnan innan massa nytt kan få plats. Det görs bäst med bra musik i öronen och att skumläsa denna.

image47

Eller om jag ska vänta med denna tills min paus? Jag har, som varje van student, planerat in pauser i mitt studerande. Jag tror starkt på att man måste ta pauser lite då och då för att informationen ska få en chans att sjunka in. Jag vet vad ni tänker, hur ska hon någonsin kunna ta en paus om hon inte sätter igång. Så pluggtimme nummer 1 börjar nu!

Ciao!

Business!

Jag är ledsen att mitt bloggande inte har varit på topp de senaste dagarna. Till mitt försvar vill jag dock säga att jag har ett stort business prov på onsdag som jag har försökt plugga till. Massa knepiga termer och svåra uttryck som supply, demand, profit, macroeconomics och code of conduct. Vem har sagt att det ska vara enkelt?

Jag måste också säga att ni är dåliga på att komma med förslag och tankar. Det här är lite give and take. Ni får alltså gärna komma med förslag till vad bloggen ska handla om. Vad vill ni läsa om? vart vill ni att jag ska gå? Tack K & M som kom med ett bra tips, ni andra får ta nya tag. Det ska jag också göra efter onsdag.

Nu tillbaka till boken.

Sov gott!


Topplistan!

Här är den nya grejen i bloggen. Varje söndag kommer jag att posta en "veckans topplista". Den kommer så klart att innehålla saker som ni kanske redan läst om men den kommer också att gästas av smyg punkter som jag faktiskt inte har nämnt, utan sparat till listan. Den kommer att variera i längd och innehåll men den är till alla er som någon gång kommer hit!

1) Zanzibar- Starta veckan med röd dag är aldrig fel och det gav oss möjligheten att se detta otroligt mysiga ställe. 
    Helt klart mitt nya favvo ställe!

2) Opening ceremony- En underbar butik som ligger mellan Soho och Chinatown. Här säljs massa svenska       märken som Acne, Lovisa Burfit, Carin Wester och J. Lindeberg.  Och inte nog med det, personalen var topp! Om jag blir pank inom en snar framtid så vet ni vart mina pengar har hamnat.

3) Kuch- Mysig bar i Lower East Side. Designad lite som en labyrint så det var inte helt lätt att komma ut. Men här fanns dansgolv, vattenpipor, snygga bartenders och killer musik.  Helt klart värt ett besök.


Nu vill jag be er läsare att delta. Ni får gärna ge förslag på sånt som ni vill att jag ska skriva om. Har ni ett smultronställe ni själva varit på eller läst om som ni vill att jag ska besöka, så säg bara orden och jag är där. Ni får självklart önska vad ni vill!
Så gnugga geniknölarna och sätt fart!

Svenskar i NY!

Gick förbi Banana Repubic på väg till parken och såg att svenska modellen Mini Andén poserar för dem. Kul att se att det går bra för vissa svenskar. Hennes mamma var förövrigt min spanska lärare ett tag i gymnasiet.

En sak ska jag säga er, ett litet tips. Försöker er inte på en prommis i parken en lördag eftermiddag när det är fint väder, det kryllar av turister. Det var så packat med folk att till och med jag tröttnade. Men det är väl smällar man får ta här i stor stan.

Nu: film kväll till tusen. Jag och Brian har laddat upp med take out, Ben & Jerry och 4 filmer. Nu smäller det. Ja, ni ska få en bild på honom snart, jag lovar. Jag ska också avslöja lite smaskiga detaljer om honom men nej, det är inget snuskigt!

Imorgon är det premiär för en ny grej här i bloggen. Check it out!

God natt och tack till alla som skriver massa peppande ord!
Saknar er alla!

  

Latmask!

Igår var en städad kväll. Lugn hemmafest och sedan tidigt i säng. Stannade dock förbi ett jätte schysst ställe som heter Kuch, där de hade vattenpipor och härliga kuddar. Lovely!

Nu, en rask prommis i parken och sen plugga. Kvällen kommer att gå i latmaskens tecken: soffa/glass/filmer.

Later!

LBD!

Jag har shoppat lite under veckan. Två LBD (little black dress) har följt med mig hem. En från H&M och en från James Perse for Bloomingdales.

Idag har jag sovit nästan hela dagen. Jag vaknade vid 2! Vaaaa???? hur hände det kanske ni frågar er. Ni skall inte undra länge till. Vi tog en sväng till Retreat igår kväll. En kompis till oss är promoter så han tippsade oss om det stället. Grym musik och bra dans, så vi skakade rumpa hela kvällen.

Ikväll väntar en inflyttningsfest i Lower East Side. Det blir en lung kväll hos I och H med förhoppnigsvis lite networking.

OBS! Kolla bloggen under helgen då det kommer en ny följetong! Håll ögonen öppna!

image44

image45


Heath och health!

Självklart ska jag nämna det faktum att 28-årige skådespelaren Heath Ledger, tragiskt nog dog igår kväll. Jag hyllar honom för det han har gjort, han var en dunder bra skådis, samtidigt som jag sänder en tanke till familjen och dottern Lily Rose! R.I.P du vackra man!

image38


Skola idag, cool lungt som vanligt. Har grammatik test imorgon så jag sitter och planerar hur jag ska kunna muta Brian till att hjälpa mig. Lite klurigt är det ju allt.
Som den musiker han är så ska han även ge mig lite gitarr lektioner. Kanske får till den första ikväll. Håll tummarna!

Nu ska jag ut och motionera i parken. Man måste ju tänka på Beach 2008. Det här är min bästa vän för det!







 

Rättning!

Skrev i förra inlägget att jag låg uppkuddad i sängen och det gjorde jag också, i typ 30 minuter. Det var så tråkigt att plugga så jag och H bestämmde oss för att käka en lätt lunch/middag. Vi gick till ett jätte mysigt ställe på 9:e avenyn, där det för övrigt nästan bara finns trevliga matställen. Båda fick i sig rediga portioner nudlar.

image35


Som den gottegris han är så ville han ju självklart ha DD (dunkin' donuts) till efterrätt. Kladdigt värre!


image36

G och M ringde och ville ta en öl med oss så vi stannade på ett annat ställe på 9:e, som heter Zanzibar. Det måste ha varit det mysigaste stället hittills. Schysst inredning, trevlig personal, bra musik och billig öl. Det blir inte mycket bättre än så. Det är något som jag har märkt här, att de oplanerade dagarna/kvällarna ofta blir de bästa!

image37


Seg deg och glass bomb!

Röd dag! Ledig dag!
Kom ihåg och fira födelsedagen av Martin Luther King Jr!
Sitter upp kuddad i sängen och ska plugga. Det är en sån där grådaskig dag och nu börjar vinter närma sig. Japp, det är dunder kallt ute så jag stannar inne tills solen visar sig igen.
Hade i och för sig inte tackat nej till detta. Det är ju skillnad på kallt och kallt.

image34

Skratt och skojj!

Jag vill börja med att göra en rättning från förra inlägget. Som kära kusin L påvisade så köptes inte örhängena på Accessorize utan i Riccione, Italien. Det mindes jag inte alls. Tack L!!! Det var förövrigt hon som också kom med bästa inredningstipset och har varit den främsta inläggsmakaren hittills. Hyllas är vad hon ska!

Igår, blev det som sagt partaj. Min första stand up comedy club i stan blev ingen mindre än Stand Up NY, som ägs av Jerry Sinefeld. Vissa stand uppare var dunder kul. Verkligen.

Sen traskade vi till ett karaoke ställe som heter Duet. Karaoke kan aldrig gå fel. Vi hade vårat privata rum och röjde till tusen. Lyckad kväll igår!!!

Idag ska jag till Geoff och slappa, men först har jag lite läxor att ta itu med. Det är särskillt roligt när man känner sig lite skakis.  

Lördags fix!

Åter en dag som spenderades på IKEA, den här gången med Grete & Henke. Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde idag. Bra att man har träffat kompisar som är lika galna som jag. Har hittat lite grejer som ska förgylla rummet ytterligare lite till. Det ska jag pula med nu.

Så här såg vi ut när vi väntade på bussen.

image33

Ikväll blir det party! Och så här ser jag ut, svart klänning + dessa detaljer:
Skor: Skorett
Örhängen: Accessorize
Armband: H&M, Yamakah

image32 


Grisar och hus!

I torsdags var vi ute och röjde stan. Spotted Pig blev slutdestinationen. Kändishak nummer 1. Ägs av bland annat Jay C. Där inne var det kameraförbud men jag lyckades sno dessa

image30

Ledig fredag igår. Produktivt och slappt. En snabbis förbi skolan för att jobba av lite grejer inför veckan, alltid lika skönt att ha det gjort. Sen en tur till The Village. Skulle kolla på en tavla till mitt rum men den var redan sold. Typiskt.
Jag hittde dock lite andra grejer till mig (inte till rummet) Alltid lika kul att åka iväg med en tanke och komma hem och har gjort totalt tvärtom.

Jag sprang på något som gjorde mig lyckligast i världen. En ren slump men ack så underbart. För er som inte vet det, är jag ett stort fan av TV-serien Vänner och det här är huset från den showen!
I'm in heaven.

image31

Home sweet home!

Först vill jag bara tacka för alla fina kommentarer. Det är kul att ni är lika flitiga som jag.


Lägenheten ligger på east side, nästan vid syd-östra hörnet av Central Park. Området kallas Midtown-east och är oklanderligt. 15 min till skolan och 5 min till parken.


Insidan är amerikansk. Längs hela västra väggen har vi tegelvägg vilket gör lägenheten mysig och inte så kal.

Brian är part-time musiker så vi har fina gitarrer framme på ställ. Det gör mig ingenting eftersom de är vackra instrument och stället blir mer urban. Bild på Brian kommer när han känner sig redo att bli känd i Svea rike.

Vi har också kommit fram till att vi lyssnar på mycket samma musik och jag bara älskar våran skivvägg. Kolla bilden på det!


Mitt rum är ganska litet och plain. Då gäller det att gnugga geniknölarna och lyfta fram accessoarerna som gör ett rum mysigt och beboeligt. Det här är något jag fortfarande jobbar på då jag fortfarande tar scanning-trippar på stan. Vill gärna titta i alla affärer. Jag tar gärna emot inredningstips dock! Bästa tipset får en personlig hälsning och hyllas!





Lagenhet!

Ber om ursakt for daligt bloggande. Jag har varit upptagen med att flytta. Nu bor jag i MIN (och Brians saklart) lagenhet. Kanns mega kul. Bilder kommer senare idag.

Ciao!


Ovanliga vanligheter!

Det finns 2 saker som jag fortfarande inte har vant mig vid. Om det har ar det "ledande" landet i varlden, borde de da inte har lart sig att hafta ihop sina tidningar vid det har laget? Senast idag glomde jag bort att sidorna inte sitter ihop och vad hander? jo, alla (jag menar verkligen alla) sidor flog ut over golvet pa taget. 7 av 8 borjade fnissa och jag blev sur.

Den andra, otroligt jobbiga grejen ar skatten. Sjalvklart inte sjalva skatten som sadan utan det faktum att de lagger pa sales taxes framme vid kassan. Jag kan sta i ko, halla min vara for $100 och forbereda mig genom att ta fram pengarna, for att sedan finna priset att bli typ $110. Skatten laggs pa i kassan och jag far borja om fran borjan med att rakna pengar. Sur? ja lite! 

Svenska nyheter!

Forsoker halla mig lite uppdaterad om vad som hander hemma i Sverige. Gar dock inte sa bra. Laste nagonstans om Zlatans framtradande pa nagon gala tidigare ikvall. Kul for er som far se honom strala. Tankte bara hora om vi, tillsammans, kan komma fram till en liten overrenskommelse? Jag uppdaterar vad jag gor och vad som hander har, och ni uppdaterar vad ni gor och vad som hander hemma. Later det doable?
Bra deal tycker jag. Annars far jag val leva pa Expressen och Aftonbladet. 

God natt!


Toaletter!

Har har vi sjalvspolande toaletter. Det ar bara att stalla sig upp och uppgiften ar omhandertagen. Restroom har bokstavligttalat blirvit ett room for rest. Amerikaner i ett notskal!
Too much information? I think not!

Ciao!

Engelska

är ju inte mitt första språk och gör det lite knepigare att lista ut alla termer vi har i skolan. Har fått några frågor om hur det är att plugga på ett annat språk men jag tycker inte att det är så farligt. Än så länge är skolan piece of cake. Lätta grejer som vi gjorde i högstadiet och gymnasiet, bara att nu är det på engelska. Ser mig själv som ganska hyfsad på engelska och har därför inte stött på något omöjligt. Än! Nu kan jag se att vi i Sverige har det bra; vi dubbar inte våra tv program och vi lär oss engelska tidigt. Gissa om vi har försprång. Det enda som har varit lite knivigt är att lista ut vissa termer i min Business klass och i min engelska klass. Inget major problem än!

Vi får se hur det blir längre fram. Jag ska vara försiktig med att prata för snabbt, vill ju inte behöva äta upp mina ord!

Pluggdag!

Först vill jag säga tack till alla som läser bloggen och lägger in fina kommentarer. Det är kul att se att fler och fler hittat hit.

Idag, söndag, ska jag plugga. Vare sig man vill eller inte så är skolan faktiskt orsaken till att jag kom hit, så här ska undanröjas lite läsning. Contemporary Business är vad som står på schemat denna förmiddag. Inte jätte spännande kanske, men ack så nödvändigt.

Just i skrivande stund sitter jag och drömmer mig bort. Skulle hellre spatsera gatorna i Soho och stanna förbi Soho Antique & Flea market. Gisses vad man kan fynda grejor där. Kan dock trösta mig med att markanden nog är stängd idag. Vi har nämligen fått snö!!! Lite små smulor som faller lätt och till natten ska vi få ännu mer. Precis vad jag vill ha nu (eller inte).

image22


Det här är nog vad jag hade köpt om jag nu faktiskt hade tagit mig till marknaden.

Back to the books!

Sverige=IKEA

Jag säger bara en sak. Ingvar Kamprad är ett geni. Jag älskar IKEA, och det ser faktiskt ut precis som hemma. Om möjligt så var det här varuhuset lite mindre, men annars var allt skrämmande likt. Till och med namnen på varorna är samma. Jag gick förbi bokhyllan Billy och mattan Svedå. Lovely! Jag kände mig hemma och bekväm.

Här är lite av vad som inhandlades:


Reminder!

I väntan på att alla ska bli klara för våran dags tripp ska jag passa på att visa några fina glöm-oss-inte-grejer som jag fick innan jag åkte hit. Dessa har jag stor användning för när jag krisar!

image14

Nallen fick jag av några urgulliga vänner på Rival. har dock inte döpt honom än! Förslag?
Tavlan har min älskade kusin L gjort. Bild på oss på landet.
Scrap boken kommer också från Rival. Gjord och innehåller Rival Event Crew!
T-shirten är från Stenholmarna. Bilden är tagen på oss i Italien i sommras. Det är min sovtröja!

Update!

Om jag inte har nämnt det än så är jag ledig på fredagar. Japp, varje fredag. 3 dagars helg är underbart. Idag har jag varit hemma och slappat, men det är dock inte så skönt som det låter. Jag har nämligen gått och blivit sjuk. Feber, snuva och snor. Hela paketet hälsar på! Skulle vara skönt att bara krya på mig i helgen, ligga och dega i sängen, men jag ska åka till IKEA. Här ska köpas saker till mitt nya rum. Tråksaker som lakan, handdukar och kuddar ska inhandlas för att det måstes. Men jag ska även mysa till det med ljus, filtar och diverse accessoarer. Skulle inte tacka nej till den här flashiga lampan från Macy's eller det underbara ljusfatet från Jay Strongwater. Gimme, please!


Heart!

Inte förräns jag flyttade hit så har jag på riktigt förstått vikten av att omge sig med personer man tycker om och som ger positiv energi i stället for att suga musten ur en. Många av mina enegrigivare är fortfarande kvar i Sverige (såklart) men är inte längre bort än ett mail eller sms. När man bor på egen hand får man ta hand om sig själv, och dåliga nyheter eller bara daliga dagar kan kännas så mycket jobbigare än de kanske borde. Då är det skönt att krypa till "värmen" och få lite hopp tillbaka. Jag har också förstått innebörden av det gamla uttrycket, you can run but you can't hide. Och det gäller både bra och dåliga saker!

Jag vill bara ge ett stort tack till alla som värmer mig nar jag känner mig ensam och behöver uppmuntras. 
Hjärta er!

image9

Geoff!

Jag har fått många frågor om mitt boende och framför allt vem jag bor hos. Han heter Geoff (läs Jeff) och jag kallar honom min uncle. Vi är egentligen inte släkt på riktigt men hela historien är för krånglig och lång så den sparar jag tills en annan dag. Vad Geoff har som många andra inte har är ett spännande liv.
Geoffs inneboende heter Joanie och kommer från Thailand. Det speciella med Joanie är att hennes bröder styr Thailand. Bokstavligt talat! De tillhör de högst upsatta i millitären och är på så sätt de som avsätter de styrande när kungen inte är nöjd. Kungen har ingen egentlig makt utan kan bara komma med visdomsord. Så Joanie är välkänd och urrik i Thailand. Go Joanie!
Geoffs 17åriga son är prins av Ghana. Japp, det stämmer, prins av Ghana. Hans mamma är prinessa i en styrande stam och därför blir Alexander prins. Inte illa enligt mig.
Geoffs bästa vän heter Julie och är såklart också känd, men bara här i New York. Hon har vunnit flertalet priser och utmärkleser av borgmästaren och till och med presidenten för sina insatser inom barn med autism. Hon har startat flertalet företag och organisationen, men äger även en marknadsföringsbyrå. Super för mig eftersom det är vad jag pluggar. Någon däruppe har tänkt till!
Vi bor på en jättefin gata i ett av de finaste områdena i New York, Park Place, Brooklyn.

 

Lyx vardag

image6

Det här är förövrigt vad jag ser varje dag på väg till skolan. Vilken tråkvardag jag har va?

Spring is in the air!


image5
 

Sitter vid min dator nu så åäö funkar, för första gången i den här stan! Underbart!
Vet inte vad som har hänt men här har det typ blivit vår, i alla fall för några dagar. Idag har det varit 18 grader och sol. Kände mig varmt klädd i min skinnjacka och en stor halsduk. Galet med tanke på att det bara är 8 januari. Jag och några vänner satte oss på trappan till biblioteket på 5:e avenyn och drack kaffe i flera timmar. Kändes precis som vår. Men vi sa också att när våren kommer på riktigt så ska vi ha fler "gruppmöten" fast då i Central Park (som man ska)

So long!

Avslappning nasta!

Om det ar nagot jag har markt i den har stan sa ar det att alla alltid ar pa sprang. Folk gar i 80 km/h och vajjer inte for smasaker eller i det har fallet smamanniskor (menat mig). Nog for att man maste forvanta sig en redig folkmassa mitt i smeten under lunchtid men hur viktig far man vara? Come on people!

Efter en snabbislunch pa Starbuck's ar jag nu redo att ta mig an varlden. MIn favvo just nu ar deras tall skinny latte. Pudra lite vitt chokladpulver pa toppen och du ar good to go! Smask!

image4

Kandisspan!

Jag ska nu rapportera mitt forsta officiella kandisspan! Och vilket kandisspan sedan. Sarah Jessica Parkers man och barn. For er som inte vet vem hon ar # 1 skams,  det ar sant man borde veta! # 2 Hon spelar Carrie Bradshaw i serien Sex and the city, som forovrigt utspelar sig har i stan.
Matthew Broderick, som mannen heter, och jag stotte ihop pa Starbuck's vid Union square. De bor visst dar i krokarna! Lite ballt va? Synd bara att det inte var hon. Hon ar en gudinna

image3

Good news people!

Japp ni laste ratt, jag har goda nyheter. Jag har hittat en lagenhet, eller rattare sagt ett rum i en lagenhet, hos en kille som heter Brian. Verkar vara en as skon kille. Jobbar pa skivbolag med det jag pluggar till och sa ar han deltids musiker. Super mysig lagenhet som jag flyttar in i den 15:e januari. Bilder kommer sa klart da! Priset ar mer an jag skulle batalat i ex Stockholm men jag ska vara nojd, det ar ju trots allt Manhattan! Nara skolan, typ 10 min prommis bara. 55: gatan och 3 avenyn!

Idag, lordag ska jag bara slappa "hemma". Verkligen valbehovligt. Jag har inte gjort mycket an men hela situationen ar uttrottande kan jag lova. Imorgon ska jag kopa massa skolmaterial och bocker. Det behover man ocksa har jag hort.

Det finns en jatte bra pappershandel pa madison aveny. Om det inte vore for det faktum att den faktiskt ligger mellan en Cavalli butik och Henri Bendel (valdigt stort i mode land) sa skulle det kunna vara Stockholm. New York ar hemtrevligt, sakert och vanligt, men nar man tror att stan kanske faktiskt ar som vilkan annan som helst sa overraskar den! Lovely! 

Jag ska se till att fa igang min dator ocksa sa jag kan leka lite mer med bilder och dyl, men tills dess sa far ni noja er med text!

I sann sex and the city anda sa onskar jag att jag kunde saga att jag har en shopping tur som vantar eller en fancy bruch att ga till men idag ar schemat lite mer low key. Jag lovar dock att bli mer flashig till varen. Det ar for kallt nu i alla fall!

Besviken!

Nu har jag landat pa riktigt och det mesta ar fixat. Jag ar dock lite besviken. Det stammer, besviken. Jag hade forvantat mig en avskedsorkester som serenerade mig. Vars blev den av??? Jag hade inte heller tackat nej till en 100 manna kor som sjong Sinatras gamla slanga New York New York. Till alla er som inte serenerade mig nar jag for: jag forvantar mig ett party pa arlanda nar jag kommer hem till sommaren!

Allt har gatt ganska smartfritt under den forsta veckan. Det enda riktigta set backen var flygplatsen i Polen. Om ni kan, undvik att flyga genom det landet. Jag har mest turistat med familjen med undantag fran tillfalliga besok pa skolan men allt har gatt bra och nu sitter jag i ett klassrum pa 5:e avenyn. Jepp skolan ligger mitt i smeten.

Den har jakla stan ar storre an allt och det finns inget som inte gors the american way. Ju storre desto battre! Pa kartan ser allt ut att ligga relativt centralt men avstanden ar gigantiska. Hur tankte dom?
Nu ar prio ett att hitta nagonstans att bo och sa lange far jag bo hos en slakting. Han heter Geoff (las Jeff) och ar varldens gulligaste man.

Idag ska paronen aka hem och jag blir allena i stan. Jag ar vettskramd pa riktigt! Hur ska lilla jag klara mig?

P.s bilder kommer
P.s 2 amerikaner ar feta

mellan grej

Allt ar bra och det mesta ar under kontroll. Har haft internet problem pa hotellet men bloggen kommer igang pa riktigt pa torsdag! jag lovar!
Gott nytt ar fran times square. det var galet mkt folk nar "the ball dropped" en miljon sa dom pa nyheterna. galet som sagt.

Bloggen kommer alltsa igang pa torsdag ap riktigt!
sta ut tills dess

bye bye applepaj


RSS 2.0