Full rulle...

...har det inte varit den senaste veckan. Jag har legat sjuk i hög feber i flera dagar. Idag är första feberfria dagen (känns det som) men jag ska ändå ligga hemma och vila så att jag ser till att verkligen bli frisk. Mycket har ändå hänt ska ni veta. Lite av ketchup effekten vill jag nog påstå då allt såklart ska hända på samma gång. Jag har ju ny lägenhet som ni vet (mamma kommer på tisdag och sen bär det av på torsdag) och nu har jag även ny arbetsplats för min praktik. Säg hej till Night Agency. Första dagen på måndag. Spännande. Sen håller jag på att visa min lägenhet som måste hyras ut. Japp, allt detta med 39-40 graders feber. Inte konstigt att det tar tid att bli frisk.

Men nu är jag som sagt på benen (eller jag sitter ju hemma och vilar för att bli frisk men ni fattar vad jag menar). Imorgon bär det förmodligen av till Ikea och helgen fylls av packning. Vill packa så mycket som möjligt innan mamma kommer så att hon slipper.

Nu, te och lunch. Efter en kost bestående av 14 paket alvedon och 2000 liter vatten de senaste dagarna så välkomnas all mat. First up: kina mat (läs ris och kyckling). Smask!

178 Ludlow Street

Den snara framtiden är här och jag kan glatt meddela att jag har en ny lägenhet. Gå in här och kolla var den ligger. Jag säger bara: location, location, location. Det är en etta fast med två rum. Fräsch och ljus. Och det bästa av allt... den är bara min! Jag kommer bo där helt själv- no more roommates! Inte för att det inte har varit både lärorikt och roligt att bo med andra (det hör liksom till) men nu är det dags för egen kuppe. Ja tack! Bilder kommer inom kort. Tills dess firar jag!

Förändringar

 

Det händer lite saker i mitt liv just nu. Spännande och nya saker ska tilläggas. Jag vill inte avslöja för mycket innan något är klart men jag ser fram emot och välkomnar det verkligen. Det har kommit så långt att jag egentligen bara väntar på att saker ska gå i lås, att jag ska signa papper och sen officiellt inta det nya.

 

Håll ut, avslöjanden kommer inom en snar framtid!

 

 


Back to Brooklyn

 

En regnig söndag som denna tänker jag tillbaka på min tripp till Brooklyn i fredags. Fina Brooklyn. Lite mer avslappnat och färgglatt (vid ev felstavning av det senaste ordet så ber jag om ursäkt, jag tror dock det är så det stavas- jag stavar det så i alla fall).

Imorgon är det ny vecka som innehåller nya äventyr. Mitt schema är ganska fullt just nu med spännande saker. Jag lovar såklart att avslöja allt eftersom. Så länge får ni gärna hålla tummar och tår samt skicka ut en del goda tankar, tack!

Trevlig ny vecka!


Fashion's Night Out

 

Ja, som ni ser så hade vi en lyckad Fashion's Night Out kväll. En fantastisk start på Balenciaga med mingel, fest och bubbel tillsammans med New Yorks elit. Några av ansiktena var Anna Wintour och Grace Coddington från Vogue (med typ resten av hela Vogue staffen), Nicolas Ghesquiere (designern), Guido Palau, Pat McGrath och många fler. Uppträdandet kom från underbart och smått fantastiska Karen Elson. Kvällen toppades av på Soho Grand och Submercer. När fötterna gör så ont att jag sitter barfota i taxin- då vet man att kvällen är lyckad!

 

 


Dra ditt strå

Idag har jag röstat. Jag tycker att alla ska göra detsamma. Det är viktigt att delta och engagera sig i sitt land. Gör man inte det har man sen heller ingen rätt att klaga om något inte är bra. Vet du inte vad du ska rösta på så rösta blankt. Det är mycket bättre än att inte rösta alls- det visar att du är villig och intresserad av att delta men att det inte finns ett parti som uppfyller alla dina krav. Tänk på alla dem som runt om i världen som fortfarande inte har rösträtt eller demokrati. Ta det inte för givet men utnyttja det. Det finns ingen anledning att inte göra det. Jag vet att det jag kommer skriva nu motsäger det jag står för med tanke på att jag tror på yttrandefrihet, men jag ber er att inte rösta på Sverige Demokraterna. De står för en främlingsfigentlig politik som inte borde få finnas, allra minst i Sverige. Så nej, om du tänkte rösta på SD så får du gärna stanna hemma eller tappa bort din röstsedel, annars uppmanar jag alla att göra sin röst hörd. Vi har den lyxen.

Här spenderade jag min dag

 

Underbart fin dag. Kvällen spenderades i Chelsea på konstutställning. Tummen upp för denna Onsdag.


West Village Walk

 

 


...

Denna värme.. jag säger då det. Dagar som denna längtar jag till vinter och kyla. Men jag klagar INTE, jag konstaterar bara. Ni vet ju att jag solar när jag får chansen men nu är det så varmt att till och med jag tycker att det är lite jobbigt. Men lite sen-sommar färg har jag fått och det tackar jag för.

Ikväll blir det vin med vänner här. Imorgon väntas regn och med det ärenden, måste-göra-saker, och bio. Måndag är ledig dag och lång helgen börjar redan nu. Eller vad säger jag... varje dag är ju helg för mig (tom 27 sept dvs).

Drick och svälj- trevlig helg! ♥

Värmebölja och värmeslag

Idag har det varit 35 grader varmt, en del av den värmebölja som vi har nu. Den ser också ut att fortsätta några dagar. Det betyder lite solning med betoning på lite. Jag pallar inte ligga så länge när det är så varmt. En timme hit och en timme dit får räcka.

Var i CP härom dagen med H och hennes doggies. Mycket mysigt. Har även hunnit med utekväll, take out middag på taket, picnik i Tompkins Square Park, träna samt massa massa jetlag. Var ovanligt jetlag i fler dagar när jag kom för en vecka sen. Underligt med tanke på att att jetlagen brukar vara värre åt andra hållet.

Nu, en kall kall dusch. Det rinner om mig...

 


RSS 2.0