Delay!

Sorry men min kamera strejkar sa bilder pa alla mina fina presenter kommer sa snart som mojligt!
Ett stort, gigantiskt TACK till alla som pa olika satt uppvacktade mig och gratulerade. Det gladjer mig att se att ni inte glomt bort mig an :)

Som sagt sa kommer foton och dylik formodligen imorgon. Ska gora mitt basta!

Tills dess... kram!

Happy Birthday to me!





Jaha då var man 21! Underbart!
 Inga mer åldersgränser någonstans och jag är äntligen vuxen på riktigt. På riktigt! Det känns himla bra ska ni veta.
Dagen kommer dock inte att firas med varken brakfest eller tårta. Här går vi i skolan, har en vanlig vardag och får, som alla andra vuxna, vänta med firandet tills helgen.
På fredag smäller det med dunder middag med vännerna följt av utgång och party! Och jag har hittat den finaste klänningen. Ska bli så kul!

Jag ska låna Mumins fina ord:

 ....Ja må hon leva,ja må hon leva..
...ja må hon leva uti hundrade år...
...för shopparna will ha'na...
...för vem skall annars shoppa...
...så hon skall le och shoppa...
...uti hundrade år...

...och så ett fyrfaldigt leve för vår Super Duper Shoppare, Party girl,College girl,New York Diva extraordinaire, and last but not least...drumroll please.. The most Beautiful and Coolest Swedish Chick on the planet....Ra Ra Ra Ra...


More shopping!

Idag har det regnat och åskat. Det är tråkigt. Jag har varit på stan idag igen och shoppat lite mer så jag är inte så ledsen för vädret. Jag är glad för jag har hittat massa underbart fina och bra saker. Klänning som jag tänkte ha nästa fredag på min födelsedagsmiddag, tunikor, väska och amrband. Så härligt.
 
Nu vill jag inte höra hur jag spenderar pengar till höger och vänster för både ni och jag vet att jag är klok med mina pengar och shoppar inte speciellt ofta längre (speciellt inte sedan jag blev fattig student.) Nu tror jag att anledningen till min lilla shoppinggrop beror på att jag belöna mig sjäv för bra prestationer i skolan, för att jag fyller år på tisdag och för att jag har gåt ner en del i vikt. jag känner mig ansvarsfull och duktig i mitt liv nu och känner mig värd detta. Så njut med mig och kolla på allt fint jag har fått:

 såna här flats/ballerinor fast från Scoop!


  Ljusgrå kofta från Barney's CoOp. Den är ganska mkt ljusare än bilden visar.


Det andra som inhandlades får jag ta egna bilder på men min kamera är urladdad så de bilderna kommer förmodligen imorgon, men då har ni något smarrigt att se framemot.

Hoppas helgen har varit fin! Det har min verkligen varit. Jag mår bra och är lycklig!
Puss & kram på er!

En dag på stan!



Jag tror inte att ni förstår hur trött jag är. Mina fötter är döda, hjärnan är borta och blodsockret är på skosulenivå. Vi har gått på stan i 7 timmar och besökt fler affärer än vad som är mänskligt. Soho var platsen för brottet och mitt i allt utnjöts en god brunch i Elisabeths backyard. Underbar dag med tjejorna. Det var även vi som igår kväll var ute och käkade middag på Restaurant Feilx, även det i Soho.

Idag har det inhandlats underkläder, koftor och skor. Mest och längst tid spenderade vi på Victoria's Secret (Prince street & Broadway) där vi gick runt i 2 timmar. Vännerna köpte trosor, krämer och nattlinnen. Själv fick jag med mig spetsbehåar, spets trosor och läppglans. Jag har även fått med mig ett par svarta ballerina flats från Scoop och en kofta från Barney's CoOp. Bilder kommer imorgon!

Ikväll blir det filmtittande och vila. Kanske smyger i mig en mjukglass också, eller varför inte en turkisk peppar. Dem har jag köpt på Svenska Kyrkan. Gissa om jag är glad för det!?

Over and out!

Iphone!



Okej, så nu är det bara några dagar kvar tills jag fyller 21! Ska bli himla kul för många anledningar, men en stor en är att jag ska få en Iphone. Japp det stämmer! Mamma är så gullig och ska ge den till mig. Eller rättare sagt ge mig pengar till en så får jag inhandla den själv, men ändå. Med internet i telefonen kan vi lättare prata med varandra både på mail och genom den gratis telefonfunktionen Skype. Problemet nu är att jag måste hem till min dator varje gågn vi ska kommunicera, men med en Iphone blir jag tillgänglig överallt!

Var förbi Apple Store tidigare idag för att kolla runt lite på vilka typer av abonnemang man måste signa upp sig på och vad det kommer att kosta, klämma och känna på telefonen och bara prata med en expert. Trodde jag ja! Riktigt så lätt var det ju inte. Kön till Iphonen är flera hundra meter lång och stäcker sig runt huset flera gånger. Skulle inte bli förvånad om det tog över 5 timmar att komma fram och få assistans. Så populär är den! Och då är ändå Apple Store öppet dygnet runt. Kanske ska palla mig dig mitt i natten för att få hjälp, känns ju som om det ska vara mindre folk då.

Ikväll blir det middag med tjejerna och ev en hemma fest, men jag är alltid öppen för förslag. Det börjar också bli dags att boka bord till nästa helg då det vankas födelsedagsmiddag! Funderar på att ringa Sushi Samba och få ett bord på derad terass. Det hade varit sweet! Men detta återkommer jag om!

Trevlig helg på er nu!

Sommarlistan!

Till ett tidigare inlägg kommnterade kära Mumin med en liten att-göra lista till sommaren (eller innan sommaren är slut) och här kommer min egna version av den listan. Mycket må vara taget av henne men några av idéerna är mina egna!

1) Ett skinny dip! Vet kanske inte om jag kan ta det här i NY men uppe i Boston kan det nog säkert bli av. Det är något jag nog aldrig har gjort nu när jag tänker efter, men varför inte ha premiären over here!
2) Sleep outside! Under den stekheta sommaren i det här landet behöver man nog inte oroa sig för att bli kall, så även detta är något jag känner att jag, med lätthet, ska kunna bocka av.
3) Plan a backward dinnerparty! Detta är precis vad det låter som; man ska börja med efterrätten sedan gå över på varmrätten för att avsluta med appetizern. Det är en kul twist på en traditionell middag som jag definitivt ska amplicera på mina gäster nästa gång jag är värdinnan!
4) Vatten krig! Finns det något bättre än att start och delta i ett hejdundrandes vatten krig? Speciellt så här på sommaren är det en perfekt helg aktivitet med mina vänner!
5) Tema partyn! Arrangera eller besök minst ett tema party som till exemple ett Hawaiian Tropic/Hula hula party eller varför inte en fest med pirater och båtar (hade varit fränt om festen faktiskt var på en båt då också, men det är ju såklart optionalt)
6) Drink your weight! Man måste ju såklart inte gå fullt ut och dricka redlöst mycket, men en dag (inom) en snar framtid ska jag bjuda över massa kompisar till mitt tak och bjuda dem på massa härliga, goda sommardrinkar. Vi ska surpla Mojitos, frozen Margaritas och Capriñas så det står härliga till. Jag är ju ändå bartender!
7) Konserter, konserter, konserter! Jag vet inte hur jag ska utveckla detta mer. Gå på så många utomhus konserter och festivaler ni bara kan. Det är nästan det bästa med sommaren! Ut och njut av musiken!

Vilken tycker ni bäst om?





I see sun even though it's raining!


Jag är tillbaka
. Mitt glada, positvia sinne är återställt och jag mår toppen. So what att det regnar lite. Jag har haft en väldigt väldigt bra vecka i skolan och nu väntar en (vad jag hoppas ska bli) lika bra/rolig helg. Har inte jätte mycket inplanerat, en fest, en fika och en prommenad. Men vet ni vad? Det + plugg räcker gott och väl. Så länge jag får vara med mina vänner är jag glad. Och jag kanske till och med har en date... men det är inget jag tänker gå in djupare i.  Solen må gömma sig bakom gråa moln men jag har sol i sinnet!

Kram på er och tack till Mumin för en fin sommar- lista. Jag kommer att bygga på den lite och kanske göra den lite annorlund för att sen läga upp den här på bloggen, men tills dess kan ni njuta av hennes roliga kommentar under det förra inlägget!

Hej hopp tjolahopp!

Allt annat än positiv!

Har en ömmande blåsa under en tånagel. Fråga inte hur den kom dit för det vet jag inte.

Jag har ett pyttelitet skavsår från min sportbehå som gör ont som f*n. Förmodligen för att jag har använt den så mycket den senaste tiden. Sen hjälper det ju inte att det är regnskogsfuktigt så att hela kroppen sväller.

Jag torr-fjällar på ena axeln.

Jag har jätte mycket att göra i skolan och det är ointressant och oinspirerande.

Jag vaknade på fel sida och nu har hela dagen varit ganska usel. Jag är Miss Negativity idag och ska snart gå och sova!

Over and out!

Sommar frasch!



Ah vad jag onskar att jag sag ut sa har idag. Svalt, skont, enkelt och jakligt snyggt.
Ray Bans, AA linne, Levi's shorts och Bakers skor! Less is definately more, don't you think?
Som ni kanske redan har listat ut sa ar det varmare an nagonsin idag och hettan tar kal pa mig. Kan inte ta ett steg utan att klibba, svettas och falla ihop pa marken. Vill bara aka langt har ifran till en strand far far away. Drommer mig bort upp till Boston. Kan nog latt bli en tripp dit till nasta helg.

Horde att det aven var fint vader hemma. Kul for er, hoppas att ni nu tar vara pa de fina dagarn. Annars kan ni ju alltid komma hit och halsa pa. Har finns det varme sa det (verkligen) racker och blir over!
Ska jag skicka lite till er?

Nu sitter jag hemma hos Uncle Geoff, ska bli bjuden pa lunch och njuter av kylan (!) fran hans AC. Ganska sa nice!

Puss & kram! 

Glass i stora lass!

Det blev ingen utgång igår kväll. Vi var alla så trötta och utmattade av värmen att vi helt enkelt inte orkade. Lite alkohol på det hade nog inte varit det bästa. Men ikväll smäller det desto större. Ser fram emot att komma ut på stan och göra Nevvan igen. Kom på att jag inte varit ute sedan jag kom tillbaka. Hur hände det lixom?

Har såklart legat i parken några timmar på förmiddagen för att sedan, med motvilliga ben ska tilläggas, bege mig hemåt, barrikera mig framför datorn och sätta igång med pluggandet. Kul? nja inte så värst! men man gör vad som måste göras, just nu varken mer eller mindre. Sitter och funderar på om jag ska höra med Mumin om det är ok med henne att jag kommer upp till nästa helg. Då har jag några prov avklarade och kan bara ligga på stranden och njuta. Ska nog ta och ringa henne sen.

Nää nu måste jag tillbaka till böckerna. No more Mr Nice Guy!

Kram// Plugghästen!  

Wet t-shirt contest!

Idag har egentligen inte varit någon speciell dag. Vaknade, gick upp, klädde på mig, solskyddsfaktor på, gick mot parken, stannade på Starbuck's och köpte iskaffe, kom till paken, la mig i parken, svettades som en gris i parken, gick från parken för att det var så varmt! That's it up til now! När jag tog på mig t-shirten och skulle lämna parken var det som om jag skulle vara med i en wet t-shirt contest, och då hade jag torkat av mig all svett jag kunde. Kan lixom inte förklara för er där hemma hur den här värmen känns, sol + fukt+ stor stad är lite svårhanterligt. Men jag skriver ju det här så jag har inte blivit knäpp än. Ska till och med ut och springa snart så vi får se om jag tar mig igenom det :)

Ikväll ska vi tjejer ut och svänga rint på stan. Vet inte vart vi ska men det ska bli kul!

Puss & kram svennebanan!!!

Lata dagar i solen...



... är precis vad jag vill ha. Och tack vare mitt underbara schema så kan jag nu ha det i och med mina 4 dagars helger. Verkligen skönt med tanke på att jag ändå måste plugga på sommaren.
Idag har jag alltså legat i parken hela dagen. Lika varmt, kladdigt och svettigt som vanlig. Men klämmde ändå 5 timmar i solen tack vare en god bok, flera vattenflaskor och bra solglasögon. Märkte knappt av hettan där ett tag tack vare att jag var så uppslukad av boken. Det blir definitivt en favorit i repris imorgon, fast då med baksida-solning (inte min favvo). Idag har jag lixom glömt bort att vända på mig så jag ser typ ut som på bilden ovan, fast med fram och baksiga. Nja, inte riktigt kanske men det är fasligt vad snabbt det går för brännan att försvinna när man inte underhåller den. 

Annars hände ringet särskillt. Lika lat som jag är på dagarna, lika trött blir jag ändå på kvällarna så ikväll blir det nog en tv-kväll för ovanlighetens skull. Kanske skulle palla mig ut och springa men det är så nedrans varmt att jag inte har bestämmt mig än. Och inte nog med det så ska det tydligen bli 33 grader varmt, strålande sol och väldigt fuktigt imorgon. Låter det bra eller?

Hur är vädret hemma? Svensk sommar?

Alexander Skarsgård!

Efter en mycket busy dag sitter jag äntligen i sängen och snart sova. Har varit i skolan, på gymmet, i bokaffären och sedan i skolan igen. När jag kom hem kollade jag på en ny mini serie på HBO som heter Generation Kill och handlar om den amerikanska invaderingen i Irak. Serien är skapad av samma genier som skapade the View och skådespelar i G K gör våran egen Alexander Skarsgård. Och mycket utrymme i serien har han också. Kul för honom. Kul för Sverige. Det är typ det jag orkar skriva just nu. Ska upp relativt tidigt imorgon för att sola hela dagen så jag klämmer in ett inlägg imorgon bitti innan jag går ut... det kommer att handla om snygga killar! Lika snygg som AS, eller nästan i alla fall...



Fan va snygg han är. Och va bra han var i både Vingar av glas och Hundtricket!

Stay tuned!

Puss & God natt!

Pics från Boston...


Mumin härliga bokhylla full med böcker, bilder och bilder!




Det fina lilla köket!



Frukost, lunch och middags altanen. Bästa platsen!





The garden!

Ja, som sagt, lite pics från underbara Boston och Marblehead!
Fint va??? Nu kanske ni förstår varför jag gillar det så mycket! Det + Mumin så klart! :)


Körkort!

Detta inlägg ägnas helt och hållet till min kära underbara älskade lilla syster Jessica. Hon har nämligen gått och tagit sitt efterlängtade (!) körkort! Grattis grattis grattis säger jag/vi till henne! Jag kom med den brillianta idén att hon nu skulle fira genom att bjuda sig själv på en resa över hit! Smart va? Jag är ju inte så dum som jag ser ut :)
Grattis till dig min ögonsten!


Vardagsbestyr!



Sa har kul ar vadret i New York idag. Dugg regn och fukt. Hur kul ar det? Speciellt nar det var sa himla fint vader i Boston i helgen. Kanns lagom kul att komma tillbaka till vardagen pa det har sattet! 
Idag blir det lite skola, lite trana, lite plugga och lite vila. Lite vanliga vardagsgrejor bara, inget mer fancy an sa tyvarr. Men jag tror att Brian har en spelning pa onsdag sa jag ska forsoka luska fram lite info om det och kanske palla mig dit. Det vore kul.

Nu hoppas jag bara pa fint vader till imorgon da jag inte har nagra lektioner pa dagen. Jag vill ju kunna sola pa min kropp!
Hur ar vadret hos er?

XoXo


Tell your story!

Idag har inte hänt mycket. Jag har latat mig på altanen, i hängmattan och i soffan. Mycket bokläsande har det blivit mellan tupplurarna och den lilla joggingturen jag ändå lyckades komma ut på. Väldigt bekväm dag med andra ord. Varken mer eller mindre än så.

Vad jag dock har kommit fram till är att jag ska få Mumin att skriva en bok, typ sina memoarer. Hon har länge sagt att hon en dag skulle vilja göra det och idag kom det för mig att puscha på henne att faktiskt göra det nu. Det är perfekt. Hon har tid och hon har mig. Jag kanske inte vet så mycket om bokskrivande men jag vet att hon är en underbar storyteller och att hon har varit med om saker samt träffat folk som vi bara kan drömma om. Hon har mycket att berätta och jag ska minsan uppmuntar henne så gott jag kan. Vi får se om hon nappar på det och om det kan bli något. av det hela Fortsättning kommer definitivt att följa...

Morgondagen kommer förmodligen att se likanade ut som denna dag så jag kommer förmodligen att rapportera tillbaka i NY. Back to realit, back to school!

Vattenglas!

vad det är lätt att leva när det är fint väder. Har ni tänkt på det? Man behöver lixom inte så mycket för att klara sig. Lätta små kläder, en bikini, 3 mål mat och en livlig fantasi och du är all set. That's it. Som tur är så har vi jätte fint väder. Varmt och skönt på dagarna och som väntat lite svalare på kvällarna. Lovely!

På förmiddagen var jag och Mumin ute på en liten window shopping tur i Marblehead för att sedan plocka upp ungarna, åka till stranden och njuta av livet. Vi badade med boogieboards, plockade stenar och letade efter vattenglas bitar. Fina, rundade glasbitar. Jag ska ta med mig mina tillbaka till NY och dekorera min ljuslykta. Göra det lite hemtrevligt så att säga.

Imorgon ska Mumin jobba så jag får hela dagen för mig själv. Stranden, farmers market och cykelrundor står på schemat. Sen ska jag väl krascha i hängmattan, läsa min bok och lata mig. Det måste man ju också hinna med om ni frågar mig! Speciellt nu på sommaren! 

Bostongurka och jordgubbsmarmelad

Äntligen i Boston. Underbara, ljuvliga Marblehead. Underbara, ljuvliga Mumin. Underbara, ljuvliga väder.

Idag har vi bara tagit det lugnt, på altanen, på stranden, på altanen igen och nu i soffan. Att ta det lugnt tar verkigen musten ur en. Fast jag har ju faktiskt motionerat lite idag också. Cyklade ner till överklass ön Marblehead Neck, sprang runt den och cyklade sedan tillbaka. I solen! men det är så skönt när man är klar. Och jag har en ny plan. Medan jag är ute på mina rundor på den fina ön (bland de gigantiska husen och yacht klubbarna) slog det mig att jag för en gångs skull var på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Jag räknar med att spendera mycket tid i Boston i sommar, och eftersom denna del är fylld med rika snyggingar så är det ju här jag ska hålla till. Vem vet vem jag träffar på. Inte illa pinkat va?

Imorgon blir det nog ytterligare en dag på stranden eftersom vädret ska bli bra. Vill också tillägga och skryta med att jag har badat i havet för första gången i år. Det var avsvalkande (läs kallt) och skönt (läs förfärligt). Jag är ju ingen badkruka heller. Nu ska jag bara kasta upp fötterna i soffan, dricka mitt vin och äta min glass. Livet är allt bra skönt ibland. Speciellt när man inte har några läxor som hänger över en.

Puss och god natt! 


Weekend trip coming up!



Japp, då var det klart. Jag ska upp till Boston och underbara Marblehead i helgen för att vila upp mig efter den slitsamma Sverige semestern. Har även en del svenska produkter som är önskade av en viss Mumin. Ska bli skönt att bara ligga på stranden, slappa och ha kul. Ska även kolla om jag kanske kan söka ett litet extra jobb där under sommaren, typ ett varannan helg gig eller något skulle passa bra, men vi får se hur det blir med den saken.

Ska passa på att njuta av lugnet som är i början på varje termin innan allt har kommit igång på riktigt. Ska även passa på att träna upp mig lite (typ springa och simma) då minisemester blev allt annat än mini :) Vore ju inte helt fel med en ny insiprerande tränings outfit men det kan jag ju glömma när man har fjortontusen böcker att köpa som alla kostar flera hundra kronor. Åh well, hoppas verkligen att jag får ett välbetalt jobb efter utbildningen så att jag kan se tillbaka på mina studiedagar och le.

Nu gymmet, bokaffären och senare en kvällsklass.
Tills vidare...

Flyga? javisst. Landa? nej tack!

Okej här kommer en update på vad som har hänt den senaste tiden. Det var ju ett tag sedan jag bloggade på riktigt. Men okej, jag tog semester och så gjorde även bloggen (den kom i alla fall ikapp på slutet). De senare dagarna på Sverigevistelse kantades av solning, pick nick, middag med pappa på Djurgården samt utgång med kusin L. Fan va kul vi hade den kvällen!

 Här är vi förresten. Bilden är lånad av Kusin L.

I alla fal så kändes det rätt tungt att faktiskt åka tillbaka till NY och hoppa in i vardagen igen. I början saknade jag det otroligt mycket, men på slutet hade jag nästan glömt bort det lite. Det var i alla fall lika svårt den här gången att lämna päronen med vetskapen att vi inte syns på väldigt länge. Det blir ju inte heller roligare när man vet att man har en lång och tråkigt flygresa framför sig. 

Jag som vanligtvis brukar vara ganska duktig på att flyga och då speciellt sovaandet på plan. Jag tror att det är för att jag är kort och nästan kan lägga upp benen på det lilla bordet framför mig. Den planen skulle dock inte lyckas den här gången. Jag flög ju på dagen. Förmiddagen för att vara exakt. Skitjobbigt, men jag lyckades sova 2 ynka timmar innan lunchen serverades. Efter det lämmde jag 3 filmer, en cola light och en godkänd apelsin efterrätt och mådde faktiskt rikgit bra då de samtidigt berättade att temeperaturen i New York var 29 grader. Denna känsla skulle visas sig inte bli långvarig.

Vi landar lugnt och säkert på Newark Airport och allt är som det ska. Tror jag. Vid pass/pappers kontrollen visar det sig att jag har glömt ett viktigt litet på klistrat pappers kvitto och bli därför förd till förhör i ett bakomliggande kontor. Great tänker jag då allt jag vill är att ta min väska, åka hem, packa upp, äta middag och sova. Men det skulle ta bra många timmar innan det hände. På kontoret blev jag förhörd av två jätte män som skrev och svor omvartannat. De klagade på att jag slösade på deras tid, min egen tid och deras tid lite till. Sedan fick de med att jag var totalt odulig, att jag egentligen inte förtjänade att vara i landet, att jag aldrig mer kan litas på med viktiga papper och att jag var korkad. I över 1 timme fick jag sitta där inne och när jag väl kom ut var jag så skakis och ledsen att jag höll på att gå in på herrarnas toalett. 

Jag hämtade mig från det ganska snabbt då jag inte ville något hellre än att ta min väska och åka hem, men åter igen var det inte lika lätt som jag hade hoippats. Eftersom jag hade suttit så länge på kontoret hade personalen tagit min väska från bagage bandet och transporterat den till en annan terminal. Fast ssen hade de inte det, och jag hade åkt dit i onödan. Sedan fick jag bara en väska, den andra var på väg till Atlanta, fast sen efter 2 timmar fann jag min väska tillslut. Vid det här laget var jag fysiskt trött efter allt springande mellan terminalerna och inte minst mentalt utmattad av allt som skett. Jag var så borta att jag inte ens såg att min bussbiljett (som jag köpte på väg till väskupphämtningen) hade gått ut och jag var tvungen att köpa en ny. Då brast det för mig och tårara kom. Jag hoppade in i en taxi, packade upp när jag kom hem och somnade kvart över 6, utan middag eller tandborstning. Gisses vilket mottagande.

Idag har jag i alla fall tagit mig i kragen, gått till skolan igen, köpt nödvändiga skol-saker och bestämmt mig för att inte träna då jag fortfarande känner av dunder förkylningen. Det har varit en väldigt intressant vecka som jag hoppas slutar lugnare. Jag har inte frågat henne än men jag hade hoppats på att åka upp till Mumin i Boston. Håll tummarna att hon säger ja!   

Back in the USA!

Hinner egentligen inte skriva mer än några rader nu, skolan väntar. Ville bara meddela att flygresan gick bra och att jag lever. Skönt att vara tillbaka även om jag saknar mina päron massor. En bättre, lägre och mer utvecklande berättelse får ni senare, efter skolan. Men som sagt; jag lever och mår bra!

Tills vidare...

Hänvisning...

till den andra bloggen blir det tyvärr nu. Jag känner mig både trött och hängig (kanske med tanke på att jag är sjuk) och orkar därför inte redovisa för min dag två gånger då den amerikanska bloggen redan är skriven. Med Unique tjänar jag ju lite pengar så den prioriteras när bloggsuget är lågt och jag bara orkar skriva så lite som möjligt.

Förlåt för detta man jag ska komma igen imorgon. Då ska jag även läsa andra bloggar, kommentera och svara på kommentarer! Jag lovar!

Kram så länge.

Whiskey och gurgel...



Tack för alla fina, bra kommentarer och idéer om hur min förkylning bäst ska botas. Sånt som sängliggande, vila och c-vitamin går fet bort men jag gillar idéen om Whiskey och superoxidgurgel bättre. Funderar på om jag ska smyga ner till mamma och Peters stora sprit och vin förråd och sno med mig en flaska eller två. Jag menar, det kan ju alltid vara bara att ha om förkylningen skulle komma tillbaka. Annars får jag väl vända mig till apoteket som alla andra men hur kul är det?

Annars har jag haft en ganska lugn dag med mammsen på stan. Först var vi och klippte oss sen blev det minsan lite shopping. Beiga chinos, behåar och t-shirtar inhandlades. De beiga chinosen är några jag har velat ha länge men inte hittat några bra, förrutom idag. Och då slog jag till. Det är nästan att jag ska ta en fancy bild på dem imorrn och visa er bara för att skryta. De är bara så himla fina. Och till mina nya, vita converse och en vit tisha blir hela outfiten en dunder hit vill jag lova!

Det enda tråkiga med den här dagen är att jag måste säga hej då till min underbara lilla gull syster. Hon och hennes vän åker nämligen till Arvika festivalen imorgon och kommer inte hem föräns jag har åkt. Trist, jobbigt och sorgligt, men hon kommer och hälsar på strax efter sommaren så jag får hålla fast vid det. Fast fan va jobbigt det är. Hej då till dig och ha så kul på festivalen. Tänk om man var ung och dum igen... varför åkte jag aldrig på festival? något jag får göra när jag blir äldre... kanske... eller inte...

Nu är klockan sent och jag har fortfarande många saker kvar att göra; blogga på min amerikanska blogg, maila viktiga mail till csn, kramar extra mycket pa Jess innan hon ska sova och sen måste jag ju själv gå och lågga mig snart eftersom jag faktiskt är sjuk. So much to do, so little time! Hur ska detta gå!?

Godnatt och skål då!  

RSS 2.0