Save me!



Okej, weekend update. Fredag var första lediga fredagen på mycket länge. Spenderades med morgonträning, lunch på Café Colonial med A, window shopping i SoHo och utgång på kvällen. Väldigt bra dag men många skratt och ren avslappning. Lördagen dock är another story. Jag hade the mother of all hangovers... literally! Jävlar i min låda vad jag mådde dåligt. Behöver nog inte beskriva detajerna men det var inte en bra dag. Vid 8 på kvällen fick jag tillslut i min en smörgås och lyckades somnade. Det var det, blä!

Idag är en ganska lugn dag. Vaknade i bra tid, fick i mig lite frukost och sitter nu och pluggar. Blir träning på eftermiddagen...tror jag...om jag orkar. Skulle behöva palla mig ut och köpa en bok till skolan också men det projektet känns lite för jobbigt. Jag orkar bara inte :) Och just det, här har det gått och blivit skit kallt. -8 typ. Ingen snö (tack gode gud) men ändå. Hur kul känns det? Nej, våren får gärna komma nu, det är ju ändå februari imorgon!


Vaffan

Vad händer med blogg.se? Vad händer med mina bilder? Varför blir det så här som inlägget nedan? Blir så trött... Någon som vet please let me know ASAP! Tack

Pretty pieces

 
LBD med markerade axlar- H&M- Rea fynd


60-tals vintage fynd från Boston

 


Another rea fynd från H&M med söta detaljer


Bye Bye Lindeberg



Nu kommer beskedet... jag har jobbat min sista dag på J.Lindeberg (för den här gången). Det var helt och hållet mitt eget beslut som togs i förra veckan på grunder som jag inte vill ta upp här. Det jag kan säga är att skolan var med och påverkade mitt beslut. Jag vill få mer tid till mina studier samt lite mer fritid, speciellt så här nu på slutet. Sen kommer jag ju att få mer till till mina besök under våren. Nu är det klart, kusin kommer och hälsar på i vår. I hela 26 dagar blir hon här under maj månad. Extrem och total lycka genom kroppen upp i hjärta och själ. The month of a lifetime är vad vi räknar med, eller hur babe???!!!

Also, har faktiskt hunnit med ytte pytte lite shopping de senaste dagarna (ta det lugnt, det är rea och second hand fynd vi snackar om). Bilder på dessa godingar kommer imorgon. Stay tuned folks! 


Hej!

Inlämning av stort paper idag samt prov i annan klass tar upp all min tid. Återkommer senare med uppdateringar och bilder från helgens visit i Boston och andra nyheter. Här är det förövrigt +8 grader idag! Ha en trevlig tisdag vettja!

SoHo Projects Trade Show


JL booth


Mer JL


Snyggt herr mode till hösten


Snygga hattar och kepsar


Tees and jewlery


Sneaker paradise... ganska snygga måste jag medge


Rock & Republic Jeans




Tee Library





Skyller mitt dåliga bloggande på att jag har varit fast på denna urban inspirerande Trade Show nere i Soho med Lindeberg. Har aldrig vaarit på en trade show förrut så det var jätte kul att se hur det gick till. Lite långtråkigt in times men en kul erfarenhet. Vill ge en heads up för det riktigt snygga herr modet som kommer till hösten. Farfars trenden fortsätter, mera rutigt och mera tees fortsätter också att go strong. Smycken blir ännu mer poppis så jag satsar på herr armband i läder och silver med svarta detaljer. 

Imorgon bär det av till Boston och underbara S. Det ska bli så mysigt att komma bort och bara slappna av för en helg. Vi ska gå på museum, besöka café Gulu Gulu och ta mysiga promenader. Kl 06:00 går bussen som jag ska sitta på. Jesus vad tidigt jag måste kliva upp och ska därför sova nu... Hej!  


I see you

Lite bakis känslor fanns i mig hela dagen igår på jobbet och utvecklade sig till grov huvudvärk under eftermiddagen. Efter några timmars vila kom jag i alla fall upp och iväg för att se den nya 3D filmen Avatar. Jävlar i min låda va bra den var. Symboliken var slående, vyerna var fantastiska och idén är bara så underbar. Den var så fin, gå och se den. Det är en upplevelse som jag tycker alla ska ta del av. Inte heller att förglömma de snygga 3D glasögonen man får. För er egen skull, se Avatar. Den är underbar!

Helgen började med ett pass på gymmet föjlt av mig nya favvo frukost; whole grain bread med peanut butter och en kopp te. Upp till 2 msk jordnötssmör om dagen är faktiskt nyttig, det innehåller massa bra protein, och tack gode gud för det, det är ju så mumsigt! Det är jätte fint väder idag med sol och varma grader så jag beger mig nog upp till Central Park för en lång promenad. Jag vill vara ute och njuta medan jag kan. Vad hittar ni på?

Living on the streets of New York

Babeltales

Babeltales-1

Communicatingcommunity

Babeltales

Photos: Peter Funch

Da var det fredag igen. Veckorna rullar pa som vanligt och jag kanner att jag har kommit in i det igen. Skola, jobb, JL, traning och fest... och sen om igen. Bra!
Har haft en bra vecka med bra lektioner, mote med the one and only Johan Lindeberg (oj va inspirerande det var!!!), singer-songwriter spelning igar, traningsverk i alla muskler som finns, mer traning idag och sen vila. Osaker pa vad helger erbjuder men den som lever far se. Lar ju bli mer traning, lite plugg och kanske lite fest. Pa sondag ar det jobb som galler men det kanns ok. Ska fila lite mer pa nagra framtida projekt men sen halls jag det oppet. Kanske att man hinner slappa lite ocksa (hoppas hoppas!)

Vill ocksa passa pa att uppmuntra ALLA att skanka pengar till Haiti. Jag har precis skant pengar till The Red Cross och skulle vilja att alla gjorde det samma. Vi kanske kan fora en lista over alla som hjalper till och se hur mycket vi kan samla ihop tillsammans. Jag startar listan med mina 100 kr ($15). Kom ihag att alla bidrag, stora eller sma, ar valkomna. 

Happy helg!
 


Mamma!



Med en enkel tulipan uppå bemärkelseda'n jag har den äran jag har den äran att gratulera... min alskade mamma. Det finns inte tillrackligt med ord som kan beskriva hur mycket jag alskar dig, hur mycket jag behover dig, hur tacksam jag ar for allt du gor och for den du ar eller hur mycket jag saknar dig och den styrka, gladje och inspiration du ger mig, sa jag nojer mig med att saga grattis och att jag alskar dig mest i hela varlden och hoppas pa att du kanner i hjartat vad jag kanner.
Puss 


Nytt år - nya tider


Food heaven in Manhattan: Whole Foods




Hacka lök med hacka-lök-maskin... no tears


Nästan färdig... Nu fattas bara majs och kikärtor


Det färdiga, underbart goda resultatet framför "Flickan som lekte med elden". När 200+ kanaler inte visar något som passar får man vända sig till Motion Picture världen!

 Är det applåder jag hör? Tack tack!
Ja, vad säger ni nu? Jag har vänt blad i mitt liv och börjat laga mat. Det kändes lixom dags nu. Och min roomie är utbildad kock så nu finns inga ursäkter (ska dock tilläggas att jag fortfarande inte tycker att det är så kul men men...). Kvällens middag började som vegetarisk köttfärssås och slutade som en chili con carne liknande gojja innehållandes både bönor och ärtor. Resultatet: underbart gott! Jag känner mig riktigt stolt. Kanske inget att hänga i granen för er men för mig är det ett stort steg. Now, nothing can stop me! :)
 


Monday=Funday???




Fina, vackra, soliga vinter- NYC. Bilder fran min langa promenad igar.

Ny vecka, nya beslut. Har en del roliga projekt pa gang som kommer att avslojas pa bloggen under varen. Men tills dess far ni drass med min vanliga gamla vardag. En vanlig dag i skolan, inget speciellt alls. Traning pa eftermiddagen, kanske utomhus om solen stannar kvar. Och for alla er som undrar (jag vet att ni ar manga)... nej, jag har inte packat upp an. Men jag ska, jag ska verkligen gora det idag. Nu maste jag fa det gjort. Jag ska!

Andra goda nyheter ar att pappa kommer och halsar pa i mars. Tillsammans med Terje och Victor slapar han sig hit i var, pa mitt lov och allt. Super timing! I'm so excited! Det ar som om rosa, fluffigt sockervadd rusar igenom mig av gladje. Det ar alltid lika kul att fa visa sin stad och sitt hem for nagon som inte varit har. Det har ger jag 5 av 5 toasters (inside joke). Superkul!!!   

 


Check this out! I'm back!

Jag vet, det är på tiden att jag tar upp mitt gamla liv igen, och med mitt gamla liv menar jag bloggen. Jag ber om ursäkt för denna förbröjning och ber om förståelse. Förra årets inlägg slutade med jobb och stress och sen bar det av till Stockholm för lite ledigt. Över 2 veckor fritid i ett WinterWonderland var otroligt underbart men gick lite för fort, nu är det i alla fall tillbaka till vardagen med allt vad det innebär; skola, jobb, tidiga morgnar, träna, laga mat. Ja, ni vet hur det ser ut. Landade i tisdags efter en mardröms resa och då var det bara att bege mig till skolan för klasser. Har också hunnit klämma två dagar på JL, mera tid i skolan och två träningar. Jag gillar verkligen början på varje termin innan allt har hunnit komma igång på riktigt, då jag hinner träna och umgås med friendsen och kolla på tv, sånt som man ska hinna med ibland men inte om man heter Joséphine.

Helgen har gått i solens tecken. Promenad i Central Park efter jobbet hanns med igår och sen kickade jetlagen in och jag deckade tidigt. Idag blir också en dag ute i solen strosandes i W-burg med A och S. Mysigt! Nu när bloggen är tillbaka så kikar jag nog in igen lite senare bara för att... Tjo!

RSS 2.0