Födelsedagen...

...var underbar! Vaknade upp med underbara syster som kramade grattis. Sen bar det av till skolan för vanliga lektioner, lektioner med prov samt lite jobb. En av klasserna sjöng faktiskt för mig. Det var fint :) Sen blev jag bjuden på lunch av en snyggo-lärare. Tillbaka på jobbet blev jag tillfrågad att komma på ett extra insatt möte i rummet bredvid vårat, och där inne hade alla samlats med en stor chokladtårta och mer sång. Dom är allt fina mina kollegor och chefer!

Jag och Jess var ute på middag och åkte sen ner och mötte upp några vänner för drinkar på Spotted Pig. Trot eller ej så var även där surprise tårta och sång. Det var nästan finast på hela dagen, jag blev jätte glad.

Ikväll fortsätter festligheterna med den "riktiga" middagen för alla vänner följt av utgång och party! Vi drar ner till Tré på Lower East Side och sen får vi se vart det bär. Vi blir cirkus 12 pers så jag är inte så orolig. I vårat underbara gäng spelar det lixom ingen roll var man hamnar, man har så kul i alla fall :) Så med nyinköpt klänning från Zara och skyhöga klackar ska vi snart ut och göra NY osäkert med födelsedagsfirande!



 

Live For Today...Plan For Tomorrow...Party Tonight..!!!




























Lite fler bilder för omväxlingsskull...

Jessica på Brooklyn Bridge
















Vid vattnet






Detta var när jag var i skolan och lill-tjejen gjorde stan på egen hand.

Lite åt gången...

Grocery shopping:






Svenskt godis :)

En dag vid poolen










Obligatorisk fotbild :)

En dag i tunnelbanan






Ni får några bilder nu, och några bilder sen... Håll till godo!

De här bjuder vi på...



   



 




Syster och jag

Nu är hon här, min lilla (ganska långa) syster. Hon landade igår i ett hett och fuktigt Nevvan. Men lika glad för det var hon men gladast var nog jag! Lunch på stan följt av lite gluttande i butiker. Med tanke på jeg-lag och allt vad det innebär tog vi det lilla lugna igår och var på bio. Tredje dagen i rad för mig. The Proposal sågs (som jag förövrigt såg inspelning av upp i Boston förra sen-sommaren) med bl a Sandra Bullock. En mysig och rolig chick-flick som fick oss att somna gott sen.

Dagen har glatt spenderats vid poolen på taket. Solen skiner och förgyller våra kroppar. Hjälp vad jag mår bra när det är fint väder och jag får ligga vid en pool på ett tak i min underbara stad med min underbara syster. I couldn't ask for more! Snart ska vi dock gå och träna dessa små kroppar. Burn the fat skulle man också kunna säga :)

Tjo!

The make-believe

När jag bodde i Stockholm gick jag på bio kanske 1 gång i halvåret... om ens det. Här i NY snittar jag ca 2 filmer i månaden. Bara den här veckan har jag sett 2, bland annat den nya Harry Potter filmen samt en som heter Hurt Locker (handlar om en amerikansk soldat i en bomb-disarmerings grupp i Bagdad). Två väldigt bra filmer måste jag säga. Jag antar att ni håller med om att det är något extra att se en film på bio. Hela upplevelsen blir både bättre och starkare. Nu råkar det vara så att jag har en biograf praktiskt taget precis runt hörnet från min lägenhet, vilket i längden säkert kommer att bli oekonomiskt, men tills dess så gillar jag det. Och nej, en biobiljett i det här landet kostar lika mycket som i Sverige, så det kan jag ta mig råd till :)

Nu; sova. Imorgon; sola, städa, plocka upp syster på flygplatsen och sen njuta av hennes umgänge. Vet dock inte än vad vi vill hitta på. Vad jag dock vet är att det ska bli ännu varmare (30 grader är nog att räkna med) och ännu fuktigare (mer klibb tas INTE emot med öppna armar). Vad ska man göra?

XoXo    


Jag tänker tillbaka...













































Ensam igen...

...fast inte riktigt, jag har ju alla mina vanner och arbetskamrater. Men det ar inte samma sak som mamma. Hon har akt hem nu och gissa om det var sorgligt och ledsamt igar. Uash och fy! Sanna kanslor onskar jag inte for nagon, men vi har haft en underbar vecka tillsammans och sa kommer hon ju ganska snart igen. Jatte tufft att hon aker hem men jag har ju valt att bo har sa jag far ju "skylla mig sjalv". Var sa ledsen igar att jag somnade tidigt och glomde stalla klockan. Jag forsov mig nastan. Fran sangen till skolan pa 25 min. Rekord!

Tillbaka i skolan och tillbaka till jobbet alltsa. Kanske inte varldens mest underhallande jobb men det ar alltid ett jobb. Kanner mig ganska lag nar det galler allman motivation. Det galset ar lite halv tomt just nu. Men snart kommer syster och forhoppningsvis fyller pa det lite. Skulle dock inte tacka nej till lite lange ledighet. Borjar ta pa krafterna att plugga sa hart sa lange nastan konstant. Men jag hoppas pa bra utdelning i framtiden :)

Nu kallar jobbet och administrativt pappersarbete. Kul va? 


Bilder, bilder och mer bilder...

Mamma är som bekant här med mig i NY (därav brist på inlägg). Vi har precis kommit hem från några underbara dagar i Boston hos Mumin och ska nu ha de sista dagarna här hemma. Med tanke på att vi har gjort så mycket så kommer det är att år och dagar att skriva allt så ni får bilder istället.

På restaurant The View; en snurrande bar högst upp på ett hotel på Times Square. Baren snurrar 360 grader på 1h.









Central Park











Boston; Harvard!







Shopping och vin-paus på Newbury Street







Avslutning med båtar i hamnen och pick-nick mitt i stan (Boston alltså)













Som ni kanske förstår så har vi haft några helt fantastiska dagar både i NY och Boston. Vad vi har köpt kommer det bilder på imorgon. Då ska vi också till Ikea i Brooklyn och sedan ut på stan igen. 

Kärlek!  
 

July 1st!

Oj oj oj. Jag har inte nuddat datorn på nästan 1 vecka. Vilken frihet. Jag har lixom varken haft tid eller lust, men idag tänkte jag titta in för kolla så att allt står rätt till (vilket det verkar göra). Här har det hänt massor; grillfest, shopping, sola & bada, spela kubb, dricka vin, skratta med vänner, kramas med päronen och mycket mer. Det gör ju inte heller något att vädret är oklanderligt. Det kunde inte ha varit bättre. Ska lägga upp lite bilder one of these days (Emily, kan jag få alla bilder från i lördags???) så att ni kan se vad jag har haft för mig. Ikväll ska jag och pappsen flyga luftballong vilket ska bli galet kul. Ropar ut en hälsning när vi är som högst upp. Måste ju hälsa på kära Stockholm :)

Nu, frukost och sen kanske lite sol & bad.


RSS 2.0