Räddaren i nöden




In moments of despair tittar jag ibland åt kaffets håll. Jag ser egentligen inte mig själv som en världsvan kaffe drickare (vad det nu betyder) men jag njuter verkligen av en kopp då och då. Idag var en sån dag. Ni så hur mitt schema såg ut igår och dagens lista var inte mycket annorlunda. Den halvtimmes lunchrast jag har per dag spenderar jag mer ofta på ett café runt hörnet från skolan. Inte nog med att det är en lugn free-zone med snygga kostym män, de serverar också jätte bra kaffe. Idag slukades denna cappuccino- goding tillsammans med lunchen.

   


TISDAG


Så här ser mitt schema ut för dagen. Som ni ser så tutorar jag mellan 10-18 och har hela 12 elever inbokade. Sedan leder jag även min egna finans klass mellan 11-12. Lunchen kommer inhalleras vid 2.30 och sen har jag lektion ikväll mellan 6-8.30. Härlig dag kanske ni tycker, kanske att den här dagen kommer att rulla på snabbt när man har mycket att göra. Till det säger jag NEJ, det kommer den inte. Ni ska bara veta hur mycket energi det krävs att vara runt människor hela dagen och samtidigt vara på bra humör, vara hjälpvänlig, tålmodig och samtidigt kunna allt vad alla gör och hoppa mellan olika ämnen. Men som någon vis person sa till mig en gång, "vila kan man göra när man är död." Och för att tillägga: jag klagar inte. Det är jätte kul att så många vill komma till mig och få hjälp, jag säger bara att långa dagar är långa ibland!







!

Nu, mina nara och kara, star dollarn rekord lagt (for att vara 2009 i alla fall). Hela 6.99 har den letat sig ner till. Ar detta inte for bra sa sag?! Det ar nasta sa att jag maste fira. Eller ar detta bara en usel anledning till att pigga upp en annars helt vanlig mandag?
Jaja, jag vet vilket alternativ jag valjer. Champagne nagon? 


Erik's födelsedag


Dagen började på Brooklyn Brewery, ett öl bryggeri uti i Williamsburg. Vad ska man säga, män och deras öl! Men det var hur Erik ville starta sin dag och då är det bara att ställa upp






The dinner at Hooters!!!






The waitress



Ännu en helg snart över. Ska bara plugga undan några måste-saker och sen ska jag försöka komma ut på en promenad (alternativt slappa framför en film). Nu har ni satt tillbaka klockan så nu är vi bara 5h ifrån varandra. Sug på den ni! 


.

Jag vill ha en systemkamera!
Jag vet, inte alls originellt. Men jag vill ha vad jag vill ha och jag vill ha det nu!
Så det så!


Morgonstund har guld i mun

Idag ar en bra dag. I'm keepin' busy at work, arbetsuppgifterna ar roliga, det ar fredag, jag ska fixa haret lite senare, och vadret ar okej. Inte illa pinkat for att vara 09:31. Sen har jag mitt favvo te i en kopp bredvid mig pa skrivbordet. Jag tror dock att min glada sjal inspireras valdigt mycket av det som hande igar. Ja, jag menar det stora steg som Sverige tog for lika ratt for alla. Jag menar ju saklart att Svenska kyrkan har sagt jag till att lata homosexuella inga aktenskap. Jag ar inte homosexuell men jag tycker anda att det at STORT! jag sager; samma ratt for alla, nothing more, nothing less!!! 

Undra hur det skulle ga om det har landet skulle prova det?

A royal night




Garkvallen spenderades pa Harvard Club med prinsar och prinsessor. Bokstavligt talat. Vi var med och jobbade pa galamiddagen for World Childhood Foundation, den foundation som grundades av drottning Silvia. Hon var dar, tillsammans med prinsessan Madeleine och hennes fastman Jonas. Drottningen av Jordanien var ocksa dar och lika sa var Henrik Lundqvist, Sofi Fahrman och en Rockefeller pojke. Fint ska det vara vettni!!! 
Drottningen var trevlig, prinsessan var det inte. Sapo livvakterna var lika snygga som roliga. Alla andra var ganska vanliga. Lite lagom oversittar snobbiga, sa dar som man kan forvanta sig pa galamiddagar.


På jakt efter dessa



Denna vecka är det jag som ska köpa mig ett par paljett leggings. Jag har gått och funderat på det ett tag och nu börjar det klia lite i fingrarna. På lördag blir det stor födelsedagsfest för min vän E så jag vill vara snygg. Får se om jag kan få tag i ett par som jag gillar. Är lite sugen på att para ihop den med en svart tisha, svarta platåpumps och min benvita William Rast kavaj. Det tåls att tänkas på. Kanske inte ikväll dock så jag måste plugga, men imorgon ska jag fortsätta drömma!


Lördag









Började dagen med en uppfriskande power walk men sen har hela lördagen spenderats på Yaffa Café med Alex, Johanna och Vanessa. Tjejorna ville ha hjälp med diverse uppgifter och koncept inom Finance. Eftersom det är något jag kan så var det bara att ställa upp och palla sig ner till East Village. 4 timmar senare traskade jag hem i duggregn. Inte mig emot att hjälpa mina vänner (speciellt inte när jag vet hur mycket de uppskattar min hjälp/tid) men kanske inte så jag hade tänkt att spendera min lördag. Ja ja, mitt eget plugg och jobb får ske imorgon, det ska ändå regna hela dagen.

Ikväll blir det billig middag i Korea town (aka K-town) med Alex, Sara, Johanna och Lollo. Ingen av oss varken orkar eller har råd att gå ut sen så det kommer att bli en lugn, tidig kväll för oss, perfekt för mig eftersom jag både har massa att göra imorgon och måste catch up with my sleep.


Sneak peak...

Har kommer en liten tjuvtitt pa J.Lindeberg sommaren 2010... vi fick dessa bilder idag sa de ar splitter nya och sjalvklart ska ni ta del av detta. Titta och njut!


Min favvo look, by far!


Snygga frascha farger


Klassiskt, stilrent




Om denna snygging anda kunde halsa pa kontoret varje dag...


Snack of the Day



Nyttigt, gott och bra för synen!


Being paid-off



Har fått betalt på jobbet. 16 par jeans... gratis!!! Jag brukar sällan använda uttrycket "gratis är gott" men som fattig student är det lite så ibland (läs ofta). Kommer dock självklart inte att behålla alla själv, jag har ju trots allt vänner och familj, men några par stannar hos mig. Märket är William Rast och jag älskar dem. Nu har jag alla tvättar i alla modeller. Jag känner mig barnsligt glad över dessa materiella ting... speciellt eftersom jag inte har betalat för dem!

Igår såg vi Sverige matchen på Times Square föjlt av utgång, vin på Saras tak, mer utgång och kina mat vid 03.00. Snart bär det av till Brunch i East Village. Trevlig helg för mig indeed!!


Moments in my head









Where to begin? Jag vet, jag vet... jag har inte varit speciellt närvarande på bloggen och jag ber såklart om ursäkt. Som jag har sagt förrut så är det TYVÄRR bloggen som får lida när mitt liv är upp och ner. Jag har helt enkelt för mycket att göra. Läser en extra kurs i skolan den här terminen, har fått mer ansvar som tutor och har precis startat igång ett nytt spännande PR projekt på J.Lindeberg. När jag väl kommer hem eller får en lugn stund så varken orkar jag eller kommer ihåg att blogga. Jag känner mig skit dålig och kan bara säga att jag ska försöka att bättra mig men förvarnar er för eventuella lång pauser vissa veckor. Jag ska dock göra mitt bästa.

Bilderna ovan är från fina stunder som jag ofta tänker tillbaka till... speciellt när jag har huvudet fullt av strunt! 


Buy a book = plant a tree



Det finns något så bra som att hyra sina skolböcker. För oss kostar böckerna flera tusen kronor per kvartal om man inte lyckas låna av någon eller byta men det är svårt då alla läser olika kurser vid olika tillfällen. Nu har vi hittat en ny grej som alltså går ut på att man hyr sina skolböcker och skickar tillbaka dem när kursen är klar. Detta blir både billigare och lättare då man slipper bli sittande med en sjuhellsicke dyr bok som man med största sannolikhet inte kommer att använda igen. Vad Chegg.com också gör är att de planterar ett träd för varje bok man hyr och jag fick själv välja plast. Grattis Guatemala, 2 nya frön är på väg!!!


Säng...sova...tack!

Har aldrig varit så trött som jag är just nu. Har precis hjälpt min vän A att flytta och har nog aldrig heller sett så mycket saker (massa skit också om ni frågar mig). Vi har varit 4 tjejor som har packat en lägenhet i 5 resväskor, 6 Ikea kassar, 5 svarta sopsäckar med släng-skräp och 7 svarta sopsäckar med spara-saker. Och det var INTE allt. Jag är så trött att jag snart stupar. Nu blir det raka vägen in i duschen och sen ska jag sova. Imorgon väntar JL med säljmöten och stylister. Hej så länge!

RSS 2.0