TISDAG


Så här ser mitt schema ut för dagen. Som ni ser så tutorar jag mellan 10-18 och har hela 12 elever inbokade. Sedan leder jag även min egna finans klass mellan 11-12. Lunchen kommer inhalleras vid 2.30 och sen har jag lektion ikväll mellan 6-8.30. Härlig dag kanske ni tycker, kanske att den här dagen kommer att rulla på snabbt när man har mycket att göra. Till det säger jag NEJ, det kommer den inte. Ni ska bara veta hur mycket energi det krävs att vara runt människor hela dagen och samtidigt vara på bra humör, vara hjälpvänlig, tålmodig och samtidigt kunna allt vad alla gör och hoppa mellan olika ämnen. Men som någon vis person sa till mig en gång, "vila kan man göra när man är död." Och för att tillägga: jag klagar inte. Det är jätte kul att så många vill komma till mig och få hjälp, jag säger bara att långa dagar är långa ibland!







Kommentarer
Postat av: el prof

Jag kan bara hålla med föregående (talare)skrivare om att det inte alltid "bara" är lätt och lugnt att vara lärare...

Det om att det krävs en massa energi är precis så det är och jag lovar att minsta dipp, lätt kan tolkas som att man inte är intresserad av en elev...

Allt detta medan eleverna anser sig kunna ha en dag då han/hon inte orkar gå för fullt!!?? Inte rättvist, men vem f-n sa att livet är rättvist!?

Det positiva är att de (eleverna alltså!) kommer till just dig och antagligen för att du både är duktig och utstrålar energi!!

HÄRLIGT JOBBAT TJEJEN!!



Själv lägger jag bl.a nytt klinker i hallen, det blir snyggt!!

2009-10-27 @ 18:11:48
URL: Rhttp://
Postat av: Liza

Jaa du vissa dagar jobbar jag mellan 10 och 20 eller 10 och 19 och då ska minsann vara på språng och vara glad hela tiden.. Men I guess thats life...när man är 22 år och har livet framför sig.. :)



Love

2009-10-28 @ 01:42:01
URL: http://entvatankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

En liten hälsning från Chicago där jag är på besök på en livsmedelsmässa med en kund från Lithauen.

Hoppas att vi skall få dem att köpa utrustning till sin glassfabrik av oss.

Väldigt späckat schema du har, det må jag säga, starkt av dig att klara av alla dessa åtaganden. Kan studenterna få en bättre förebild än den de får i dig? Knappast!

Kram

Peter

2009-10-28 @ 03:15:25
Postat av: Anna

Förstår precis vad du menar!!!

2009-10-28 @ 16:05:59
Postat av: Mamma

Gud va du är duktig :-)

Roligt att det är så många som vill komma till dig och helt klart är det för att du är duktig på att lära ut och kunnig. Måste vara det bästa betyg du kan få av allt ditt slit.

Puss puss!



Ps. Skönt med släkt och vänner som är i samma bransch och förstår dig.

2009-10-28 @ 20:14:58
Postat av: Jessica

Får man fråga var "second lunch", "bensträckaren" och "kisspausen" inplanerad någonstans? för att inte glömma "sunes jul" rasten ;)

2009-10-28 @ 22:53:56
Postat av: Josephine

Inga second lunches, inga bensträckare och väldigt få kisspauser! Och va sunes jul rasten anbelangar så har jag inte sett en sån på år och dar :)

2009-10-29 @ 01:53:47
URL: http://diamante.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0