Jag kanske ar lite ond anda...



...for jag blir namligen lite glad nar jag laser det har pa Aftonbladet.se och ser att ni ska far det kallt och javligt.
Nu nar jag tanker efter tror jag att det kallas skadegladje... den basta gladjen sager de ju!!! Sjalv har jag super fint vader idag med sol och varme. Hur glada ar ni for min skull?

Missing the good times...












Då var man ensam igen. The ladies have left och kvar blev bara jag. Känns lite tomt i lägenheten efter en vecka med packning överallt och tre glada damer som fyllt upp mitt hem. Men så mysigt vi har haft det, precis så bra som jag kunnat hoppats på. Det är kul att få vara guide och visa sin stad samtidigt som jag också får chansen att turista lite själv och passa på att slappna av och bara njuta. Jag hoppas och tror att de kommer tillbaka snart!




Vi lyssnar på mormor och lägger upp mer bilder...

Igår var vi uppe i Empire State Building följt av en shopping tur i West Village och Soho. Så här såg det ut:


Blickar norrut på Manhattan och skymtar Central Park


Tror minsan att detta är Hudson River och västra delen av ön


Södra Manhattan och trekantsbyggnaden, Soho och Financial District


Mysig italiensk lunch i West Village. Pasta för hela slanten


Vackra kusin som Frihetsgudinnan


Och M&M som Frihetsgudinnan (Vi var inne på M&M butiken på Times Square igår kväll)




Här kan man göra sig egna mixar av sina favorit M&M färger


De fagra, sköna Stenholmarna som aldrig på åka hem!!!




Allt vi gör är att luncha och shoppa...


Kanske en av de absolut underbaraste luncherna i världshistorien... på Rockefeller Center.




Lisa älskar Victoria's Secret


Och vi älskar skor på Saks Fifth Ave's sko avdelning




Dream as you'll live forever, live as you'll die today!


Ibland måste man vila sig efter långa dagar på stan


och lite mer vila...




vi sätter väl oss ner igen...



Hur avundsjuk är ni på oss??? Fattar ni hur bra vi har det!!!


Le family is here!

Nu är dom här, min älskade familj.








Central Park, 5th Ave, Union Square och party på Tortilla Flats är vad vi har hunnit med. Idag blir det shopping i West Village och Soho. Fint väder och fina humör är vad som hänger över oss. Livet är underbart!!! 

  

En vanlig dag på kontoret kan se ut så här:


Kläder


Mer kläder


Och lite till...


...


T-shirt projekt för en tidning


Mitt nya organiska lunch ställe i trä

Om exakt 12 timmar är dom (mamma, moster och L) här... Party!!!


Tjo fadderittan lambo!


Så här vill jag se ut imorgon...

Pust, stön och stånk. Mitt liv går i ett och jag hinner knappt med att tänka. Den här veckan är slutprovs vecka vilket betyder att jag har 5 prov på 2 dagar. Gissa om jag är dunder stressad och totalt nedbruten. Inte nog med det så har jag massor att göra på JL och all min tid går åt till det här. Vart tog mitt liv vägen? Men inte klagar jag, jag har det hur bra som helst och dagarna bara flyger iväg. Om bara 3 ynka dagar kommer mamma och co vilket jag ser oerhört mycket fram emot. Och vid det laget ska det ha lugnat ner sig... hoppas jag!!! Hoppas att min stress i alla fall förklarar (och ursäktar) min frånvaro från bloggen. Det är tyvärr den som får lida när resten av livet är packat.

Imorgon bär det av till JL där det kommer att bli en kändisspäckad dag. Vi ska dressa både Saturday Night Live folk och Spider Man skådisar till Emmy Awards. Vilket underbart jobb jag ändå har och vad tacksam jag är för att har det. Hoppas att ni där hemma har det lika bra som jag!

Puss


Fashion Week Madness!



Gardagen kan latt hamna i facket en-av-de-galnaste-dagarna. Pa jobbet ar det galet med allt vi har att gora infor fashionweek, fester som ska fixas, personer som ska stylas. Skickade klader till Justin for hans intervjuv med InStyle Magazine, satte ihop ett drink mingel i var butik samt motte flera stylister infor sondagens MTV Video Music Awards. Ovantat manga vill kla sig i JL och da ar det mitt jobb att se till att de far vad de vill ha!

Igar var det ocksa Fashion's night out, den officiella startkvallen for Fashion Week vilket betydde att alla butiker och varuhus hade mingel, drinkar, musik och fest in pa smatimmarna. Alla fashion manniskor var ute, alla vanliga manniskor var ute och alla kandisar var ute. Det gick inte att ga nagonstans och inte se ett beromt aniskte. Men det storsta av allt (och da men ar jag verkligen allt) ar att vi hangde med Jude Law pa Spotted Pig!!! Fattar ni hur stor det ar?! Han var hur gullig och trevlig som helst och var snyggare an nagonsin! Det var utan tvekan mitt livs storsta handelse!

Denna annars nedstamda 11 september kommer att bli lika galen som gardagen. Har fler stylist moten infor sondag samt fler Fashion Week projekt. Jag gillar verkligen nar mitt liv gar i ett och jag har tusen saker att gora. Could my life be like this forever? 

 


090909



Oväntad sovmorgon som gladeligen tas emot. Tänkte först gå och träna men inser att jag har för mycket att göra och att skolan måste komma först. Träningen skjuter jag upp till eftermiddagen medan jag nu äter frukost framför sammansättningen av en stor business presentation. Den lilla motivation som ännu finns i mig brinner bara på tanken att jag snart har en veckas lov och att mamma kommer då!

Har sedan en längre tid gått och suktat efter en ny kamera. Jag vill ha en mindre systemkamera och sparar nu ihop de små dollar jag kan. Ska väl försöka ta mig till B&H i dagarna för att sukta på nära håll!!! B&H är förövrigt en av världens äldsta och bästa fotobutiker och ligger här på Manhattan!
Nu väntar mer frukost, skola, jobb och träning. Ska försöka få kvällen att bli en lugn tillställning. Kanske till och med gå och lägga mig i tid, men det är inget jag vågar hoppas på riktigt än.  


Långhelg

Har varit ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och nu måndag. Det är röd dag vilket gör helgen lite extra lång. Sen skadar det inte heller att jag fick ledigt från JL i förra veckan, så min långhelg har fyllts av solning vid poolen, festa på kvällen och ett tomrum på grund av icke existerande träning... Fast man kan ju inte alltid hinna med allt!

Idag blir en en tur på stan med S som vill shoppa (vilket jag inte är sen på att backa upp). Antingen bär det ner till Soho eller så strosar vi 5th Ave. Det är i alla fall fint väder!!!

Torsdag 2


På mysiga Inoteca

Min fina vän H har kommit tillbaka till NY från en sommar i Sverige och som jag har saknat henne. Vi möttes för en drink på Inoteca och begav oss sen ner till Plan-B i East Village där vi hade vänner som väntade med öl, crepes och skratt. Fin kväll!

Idag kommer en annan vän, S och hälsar på så ikväll blir det party!
Bland allt plugg, jobb och stress så är livet ganska bra just nu!


Torsdag



Ledig dag betyder sol och bad vid poolen!


RSS 2.0