Fashion Week Madness!



Gardagen kan latt hamna i facket en-av-de-galnaste-dagarna. Pa jobbet ar det galet med allt vi har att gora infor fashionweek, fester som ska fixas, personer som ska stylas. Skickade klader till Justin for hans intervjuv med InStyle Magazine, satte ihop ett drink mingel i var butik samt motte flera stylister infor sondagens MTV Video Music Awards. Ovantat manga vill kla sig i JL och da ar det mitt jobb att se till att de far vad de vill ha!

Igar var det ocksa Fashion's night out, den officiella startkvallen for Fashion Week vilket betydde att alla butiker och varuhus hade mingel, drinkar, musik och fest in pa smatimmarna. Alla fashion manniskor var ute, alla vanliga manniskor var ute och alla kandisar var ute. Det gick inte att ga nagonstans och inte se ett beromt aniskte. Men det storsta av allt (och da men ar jag verkligen allt) ar att vi hangde med Jude Law pa Spotted Pig!!! Fattar ni hur stor det ar?! Han var hur gullig och trevlig som helst och var snyggare an nagonsin! Det var utan tvekan mitt livs storsta handelse!

Denna annars nedstamda 11 september kommer att bli lika galen som gardagen. Har fler stylist moten infor sondag samt fler Fashion Week projekt. Jag gillar verkligen nar mitt liv gar i ett och jag har tusen saker att gora. Could my life be like this forever? 

 


Kommentarer
Postat av: Peter

Hej josefin. vem är Jude Law bara undrar.

Peter

2009-09-13 @ 11:29:13
Postat av: Jessica

Jude Law är en väldigt snygg skädespelare min käre far.



Vad roligt Josse! :D själv delar jag ut post till Henrik Dorsin.. eller är ditt lite coolare kanske? öö ;)

2009-09-13 @ 12:42:18
Postat av: el prof

Tycker att ni båda är ganska coola!!

Visste P inte vem Jude Law är!!???

Då kanske han undrar om Justin oxå?

2009-09-14 @ 06:22:03
URL: Rhttp://
Postat av: Kerstin

Nu kommer vi snart............

Kram K

2009-09-14 @ 09:17:06

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0