Hektiska tider

Ledsen att jag inte har checkat in på ett tag. Livet rullar lite för fort just nu men jag ska ge er en liten update. Veckan har rullat på ungefär som vanligt, inget speciellt i skolan. J.Lindeberg var desto tuffare. Vi har stor sample sale i LA i nästa vecka så jag har organiserat hela showroomet och allt som skulle skickas. Kom inte hem förrän 20.30 i fredags kväll, det kallar jag att jobba sent. Somnade typ en timme efter det. Oh, just det, vi har fått tv nu. Eller en tv har vi ju haft ett tag men det var i torsdags som det började funka. Har inte hunnit kolla så mycket med det är lite mysigt att sätta på nyheterna på morgonen till frukosten.

Sista 1½ veckan kvar i skolan nu och jävlar i min låda vad jag har mycket att göra. Har spenderat hela min lediga lördag i biblioteket i skolan framför böcker och diverse uppgifter. Kom hem, tog en dusch och fortsatte sedan. Vet inte om ni kan se vilken tid det här inlägget läggs upp men kl är 23.45 och jag sitter fortfarande och pluggar.... på en lördag kväll. Finns det något att säga? Tror tyvärr inte det... Men det är väl bara att bita ihop och kämpa på. Snart kommer den efterlängtade ledigheten och den smakar förhoppningsvis lite bättre om man sliter ut sig själv lite extra innan. Eller?

Kvällen kommer såklart att fortsätta med plugg, lika så även morgondagen. Vi har haft snöblandat regn så ut vill jag ändå inte. Upp med tuppen och ner med nästa tupp, är det så man ska ha det? Jaja, jag ska inte klaga. Jag får ju skylla mig själv eftersom jag sätter sånna nedrans höga krav på mig själv. Annars hade jag nog inte suttit där jag sitter nu utan klämt en film eller två på tvn. Men det får snällt vänta till jul.

Nu är det bara 12 dagar kvar. Det går undan gott folk!

RSS 2.0