Roliga resor!

Pa tal om alla resor (Kusin L ar i Rom, Mamma & Peter ar ocksa i Italien, farbror G pratar om att aka skidor) sa har jag har en liten roliga nyhet fran Arlanda Airport.

En 78-årig dam som på väg mot Tyskland fick en ofrivillig tur. Det var när hon blev ombedd att lägga sitt specialbagage vid en obemannad incheckning som hon missuppfattade uppmaningen - och lade sig själv på bagagebandet. Det fanns ingen i närheten som såg misstaget, utan först i bagagehanteringen upptäckte förvånad personal att det kom en dam åkande.

Hon klarade sig utan skador, och personalen pa Arlanda har haft valdigt roligt åt det här.

Damen kom enligt uppgift så småningom iväg med flyget - som passagerare.

Haha hur kul ar inte det har!?
Skulle ocksa vilja aka bagageband!


No news...

Kanner inte att jag har sa dar fasligt mycket att skriva om idag sa jag tanker bara namna min avundsjuk mot kusin L och hennes van E som idag aker till Rom for en langweekend med skoshopping, strosande langs smagator, vindrickande och njutning. Eh, hur bra far ma ha det, med de ar sa varda resan och kan egentligen bara hoppas pa att fa se kort nar de kommer hem (vagar jag ocksa saga att jag hoppas pa en liten present?!) Na skamtasido, jag hoppas saklart verklilgen att de far det bra och att de njuter riktigt ordentligt, men om jag kanner min kusin val (vilket jag vet att jag gor eftersom vi ar sa lika) sa ar njutningsfragan inget problem!

Sen vill jag ocksa passa pa att gratulera Madonna som for en vecka sedan fyllde the big 50 men som i dagarna drog igang sin nya turne. Och gissa vem som ar forband!? Jo varan egen Robyn. Mega ballt tycker jag. En gammal veteran moter en ny, frasching... bra koncert som jag garna skulle ga pa.

Nope, nu har jag en lunch i Bryant Park som vantar tatt foljt av lagenhetsvisning och kvallsklass!

Har ar det forresten fint vader. Hur ar det hos er?

Kram och hej! 


Take a NAP!

Jag vet att många av er inte läser min Unique blogg så jag ska ta det här från början.
För några dagar sedan ramlade jag på en annons om ett företag här i New York som heter Yelo. Det är ett företag som fokuserar på sömn och avslappning. De har special designade ´zero gravity´ stolar i space- bås som gör att man somnar snabbt och effektivt och sedan får en riktig power nap i 20-40 min. Efter power nappen är det sagt att man ska känna sig riktigt utvilad och pigg. Väldigt bra business ide i en stressad stad som denna och en innovativ tanke om det funkar, något som jag blev väldigt intresserad av. Som Business-studerande och en person med från- och- till sömnsvårigheter kunde jag inte låta bli att göra lite research om Yelo.

Efter att ha kommit framtill att det lät väldigt intressant och spännande skrev jag om den på min Unique blogg och uppmanade New York bor att faktiskt kolla upp detta och testa det. Vilken annan stad i världen är så stressad och i mer behov av sömn än NYC? Kan bara tänka mig hur skönt det kan vara efter en slitig helg med många partyn eller en busy arbetsvecka. I alla fall så skrev jag som sagt om Yelo på bloggen och så var det inte mer med det... trodde jag. Dagen efter blev jag kontaktad av CEO:n (VD och grundaren) för Yelo som hade sett mitt blogginlägg och verkligen gillade det. Han ville tacka för de fina orden och därmed bjuda mig på en complimentary NAP. Väldigt vänligt va?

Idag var jag äntligen där och fick min efterlängtade NAP och låt mig berätta att det faktiskt var så härligt som jag trodde (läs hoppades) att det skulle vara. Riktigt schysst inredning, vänlig personal, cool produkter och underbar sömn. Trodde inte att jag skulle hinna somna på 30 min men det gjorde jag, och vilken power nap det blev sen. Pigg och utvilad väcktes jag upp och klev upp som ingeting. Det är lite deras motto. In-sov-ut. Gärna på lunchen eller innan ett viktigt möte. Skit bra!



Lobbyn x2





Special te med lugnande effekt!

   

Sprayology: Ett munspray som hjälper mot olika saker. Dessa två var till för att boosta tänkadet och göra dig smartare!



Ett Smiley kit innehållande dofter och produkter som ska få dig på bättre humör!



The Zero gravity chair!

Som ni ser så var det en himla häftig lokal med många roliga saker, och det bästa av allt: sömnen. Jag var utvilad efteråt och tror stenhårt på det här nu!

Puss och sov gott! 

Jag presenterar: Jag- telefonen!



Framsidan!



Applications menyn!



Vädret direkt i din mobil!



Bloggen i egen hög person!



Stylish baksida!

Antligen Iphone!

Kan ni tanka er! Det har ar det forsta inlagget fran min mobil!!! Jag alskar det har telefonen! Och den ar sa snygg till raga pa allt! Har tagit massa bilder pa den med min kamera och de ska upp har senare. Jag lovar. Fixar det nar jag kommer hem! Tills dess far ni garna gladja er at detta. Det betyder att jag kan blogga fran overallt! Sweet Jesus!!!

  

Principer!

Det har inlagget ar totalt emot mina principer. Jag sa tidigare att mitt nasta inlagg skulle komma fran min nyinhandlande underbara Iphone, men sa blev inte fallet. Jag maste ju figure out hur den anvands och under tiden gar tiden. Jag vill bara visa att jag lever och att det har inte raknas, inte pa riktigt. Ni kommer att fa ett iphone inlagg inom kort, var sa sakra. Tills dess far ni ha de topp!

Kram kram

One down, one to go!

Den har midtermsperioden tar aldrig slut. Men har sista provet om en ca 2 timmar, tack gode gud. Har haft prov i allt nar jag ar klar:
Managerial Accounting- gick mycket battre an forvantat. Kommer precis darifran nu.
Sociologi- en inlamning, ett quiz och en essay. Allt gick valdigt bra utom essayn som jag inte har skrivit an. Det ar den jaghar kvar.
Oral Communication- mina tal flyter pa som de ska och min larare sager att jag ar en excellent speaker och att han alltid gillar mina tal.
Psykologi- Far tillbaka inlamningsuppgiften ikvall sa an sa lange kan min good strike gar snett. Hall tummarna!
Computer- Gick ganska bra det med. Inte topp men battre an de flesta sa det maste jag nog vara nojd med anda. Och for att tillagga (jag vet att nagot kommer att gnalla pa det i alla fall): nej jag jamfor mig inte med alla andra, inte med nagon faktiskt. Jag utgar helt och hallet fran mig sjalv och gor alltid sa gott jag kan. Mer an sa kan jag ju inte gora. Men nar lararen lagger upp en kurva pa datorn sa kan man anda se hur klassen presterade och darfor jamfor jag mig med de andra. Speciellt nar det inte gick riktigt sa bra som jag kanske skulle ha velat. Men det ar val livet antar jag. Man kanske inte kan vara pa topp jamt, aven om jag skulle vilja.

Men om ni tror att det ska lugna ner sig nu sa tror ni fel. Har kampar vi pa som vanligt och ar det inte ett midterm sa ar det annu en vanlig, slitsam vecka.

Ska hamta upp min Iphone idag ocksa sa nasta inlagg kommer garanterat att komma fran den. Hej sa lange!

Meltdown on the street!

*Ring ring*

Jag: Hello!?
Woman: Hi, is this Joséphine?
Jag: Yes it is, how can I help you?
Woman: I'm calling from At&t to tell you that your Iphone is in our store on 86th street for you to pick up.
Jag: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Woman: ?????

A tar över telefonen och säger: I apologize for my friend, she's aparently experiencing a meltdown of some sort, can I help you?
Woman: Just tell your friend that she has to pick up the Iphone within 7 days.
A: Will do. Thank you!
Jag: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii





Note: iiiiiiiiiiiiiiiiiiii = lycka!!!

Mamma och jag igen!



Nu ar det bokat och klart!
Mamma kommer till New York och mor-dotter enheten blir igen fullandad! Jag ar sa glad att jag skulle kunna spricka. Jag vill bara planera vad vi ska gora, vad vi ska se, vart vi ska aka, vart vi ska shoppa och pa vilka restauranter vi ska ata. Allt vill jag ha utstakat for att maxa tiden till fullo. Sen vill jag aven fa in lite "oss tid" som ska ga at att bara vara med varandra. Halla handen strosandes genom Central Park eller bara sitta vid en kant och dingla med benen :)

Hon kommer i och for sig inte forran den 20:e september sa lite tid finns ju allt till att planera och bestamma. Men det kanns som om tiden kommer att ga annu fortare om jagbara planerar lite till. Jag aterkommer saklart med uppdateringar pa hur schemalaggningen gar. Ni far mer an garna komma med tips och ideer, kanske sadant som ni sjalva skulle vilja se och gora nar/om ni kommer! Jag ar oppen for allt och det tror jag mamma ar ocksa!

Nu blir det mer skola och fler lagenhetsvisningar i eftermiddag. Inte helt fel de vi sag igar men vill garna se annu fler. Kanner pa mig att den ratta fortfarande finns dar ute och den tankate jag hitta snart, garna idag!
Vi har himla fint vader och det ar en skon mandag i ovrigt. Ska val inte prata for fort dock, nagot kan ju dyka upp.

Kram och hej! 

 

Tanning all over igen!



Det har ar jag, igar. Eller ar det verkligen det? Nej, kanske inte i alla fall. Nog for att vi lag ute och solade for forsta gangen pa ett bra tag, men nara nagot vatten ar vi dessvarre inte. Kande hur mycket jag har saknat att sola da jag la mig ner pa handduken och kande kroppen fyllas av D-vitamin. Ni vet val forovrigt att D-vitamin kan kroppen endast fa fran solen, sa lite sol ar viktigt att fa.
Nu ar jag ganska bra pa att sola sakert men sa har i slutet pa sommaren kor vi pa en teknik som gar under benamningen "pressa". Man kan ocksa kalla det "steka" men jag valjer nog det forsta. Later lite mer sofistikerat, don't you think?

Annars hander har inte sa varst mycket. Har i och for sig en del lagenhetsvisningar att ga pa nere i Soho senare idag sa det ska ju bli kul. Forsoker att inte ha for hoga forhoppningar men det ar minsan inte latt. Vore sa kul att hinna "the one" nu. For er som kanske har missat det, eller om jag bara varit otydligt, sa letar jag nu lya tillsammans med en kopisa fran Lidingo. Jag fick ett mail fran honom for ett tag sen dar det stod att han skulle flyttat till New York (och faktiskt borja pa min skola) och tyckte att det vore roligt om vi kunde bo tillsammans. Patrik och jag gick i samma klass pa gymnasiet och var bra vanner da vilket ar varfor jag tror att det skulle funka mellan oss. Och sen underlattar det ju ocksa att han ar svensk.

Men men inte ar skrivet i sten sa vi far se hur det hela utvecklar sig. Nagot som ar sakert dock ar att jag haller er uppdaterade!

Chip och hoj! 


Skatteverket!

Trevlig dag igar. Inkasserade lite pengar och det ar ju alltid valkommet. Forst fran Unique bloggen vilket kanns kul da jag gillar den, men det andra var lite mer difust. 2 brev fran skatteverket hade kommit dar det stod prio 1 brev. Klart att man blir lite orolig att nagot ar fel.

I det ena var det simply en redogorelse for mitt skettear 07. Vad jag hade betalat, vad jag inte hade betalat, vilka skatter som hade fatt mina slantar osv. Jatte kul verkligen. For jag vill ju garna ha en redogorelse pa vart 30% av mitt slit gar. Nej tack, da lever jag hellre i ett slags morker och lassas som ingenting. Det positiva med det hela var att det andra brevet inneholl vad som forst sag ut att vara en check. Pa den stod det betalning fran mitt skattekonto. Que? Och vad i hela fridens namn betyder det? Ska jag veta sant har? Kande mig aningens dum da jag plotsligt kom pa att det saklart handlade om skatteaterbaring. Duh! Hur korkad far man vara?

Anyway, jag fick alltsa inkassera pengar x2 igar och samre saker kan ju handa. Idag ska det firas med solning, fika och Gossip Girl. Eftersom jag ar sa busy i skolan har jag inte sett ett enda avsnitt pa den serien. Det handlar om ett gang overklass ungdomar har pa Upper East Side i New York. Smaskigt va? Det ar en serie jag velat se lange da den ar super poppis over allt, men jag har helt enkelt inte haft tid. Speciellt inte med kvallsklasser som "kommer i vagen". Gulliga A har laddat ner bada sasongerna till mig sa jag kan tanka mig att kolla ett avsnitt eller 2 i eftermiddag. Far se om han later mig se den, kanner att han inte ar sa lockad :)

Kram kram

 

It's all about the money!



Har köpt nya solglasögon. Silver i pilotmodell, lite inspirerade av ElvisScoop.
Skitsnygga verkligen och här är ju sommaren inte över än på ett tag, så ett bra köp!

Var även och beställde Iphonen igår också. Så om 7-10 dagar är den min! Kan ni fatta? En underbar känsla och då kan jag blogga från telefonen, no matter where I am. Sweet. Och då ska no får bilder på mig med den in action.
Keep tight!

Ska ut på middag med tjejorna senare så vi får se hur kvällen urartar sig. Kan ju gå hur som helst när vi är i farten. Vad jag har haft för mig den senaste tiden kommer att klargöras snart, jag lovar. Har dock haft massa prov i skolan under veckan. Men midtermsweek har klarats av riktigt bra och jag känner mig helnöjd.

Trevlig helg och älg!  


What is in a name?

Da har det skett. Det omojlig har blivit mojligt och det ska vi tacka gudarna for. Svenska foraldrar kan nu dopa sina barn till "Budwiser" och "Metallica". Ar detta inte en underbar dag sa sag? Tidigare har man varken fatt dopa sina barn efter snabbmatsrestauranter, dryckesmarken eller musikband, men nu antar jag att det ar moljigt. Man far dock fortfarande halla sig borta fran svarord och ord som Gud, Buddha, Djavulen och Allah. Bara sa att ni vet!

Stay street!


Skinny jeans!



Idag ar en bra dag!
Vi har ett litet regnovader over Manhattan som for en gangs skull har dagigt med sig lite kalla vindar istallet for de varma, fuktiga vindarna vi brukar ha. Detta gor att det saklart ar lite kyligare i luften, nagot som alla utom jag verkar ta emot med gladje. Jag vill bara inte att sommaren ska ta slut riktigt an.

Det positiva ar dock att jag faktiskt har dragigt pa mig ett par jeans dagen till ara. Japp, that's right och det ar inte vilka jeans som helst. Det ar mina skinny jeans (alla tjejor vet vad jag pratar om). Det ar ett par jeans du bara inte kan slanga ut, som du sparar langst in i garderoben med forhoppningen att en dag komma i dem igen, och den dagen ar kommen for mig. Jag har mina blaa/stretch/stupror fran Monki. Stl ar liten och jag trodde aldrig att jag skulle komma i dem, men jag ar glad att jag testade. Nog for att de sitter lite tajt (tank korvskin) men det ar vart det. Kommer jag i dem ska jag minsam bara dem, det spelar ingen roll hur det ser ut.

Har ni nagot plagg ni bara inte kan komma er for att slanga?
(Jag har nog fler plagg om jag tanker efter, men mina skinny jeans kommer nog forst!) 


See you later Alligagtor!
  

Sunday bloody Sunday!

Sondagar borde inte fa finnas. Eller sa borde vi andra definitionen av denna vardelosa dag

"Veckans sista dag som ar den mest vardelosa skit dagen pa hela veckan

Jag tycker till och med att den ar samre an mandagar. Mandag gillar jag. Da har en ny vecka precis kommit igang och jagar ofta pa hugget. Men sondagar ar totalt vardelosa. Jo visst ar men ledig, jo visst kan man ta sovmorgon, jo visst hinner man med saker man faktiskt inte har tid med under de andra vekodagarna. Men hur mycket hinner man egentligen med? Hur produktiv ar man? Inte mycket va!? Inte jag i alla fall.

Jag har funderat pa varfor jag far sa mycket mer gjort pa lordagarn an pa sondagar och jag tror att svaret ligger i ledighet. Pa lordagar har vi en till dag av ledighet framfor oss och vi hade veckans forsta sovmorgon. Pa sondagar kanner vi dock av altt slit och slap som kommer med den nya veckan. Vi forbereder oss pa en ny arbetsvecka och glommer lixom av att vi ar lediga och  hur skont det ar (eller ska vara). Detta ar i alla fall hur det ar for mig. Jag har som sagt ingen problem med att borja en ny vecka, tvart om, jag ser nastan framemot det, men bara tanken pa den (och hur jobbig den kan bli) ar vad som ofta forstor mina sondagar. 

Nu far det vara slut pa det. Nu ska jag ta tag i mig sjalv och mina sondagar och vara mer produktiv an nagonsin. Jag ska utnamna den till min plugg dag #1 och jag ska kanna mig nojd nar jag kryper ner i sangen for att invant den nya veckan. Kanner att det ar dags for lite andraing och varfor inte borja i den har anden?

Hoppas er helg har varit topp och att ni ar mer produktiva an jag.

Puss och kram! 

 

Sverige!



Bor inte hemma for tillfallet och har darfor inte tillgang till dator pa samma satt, men hoppas ni forstar!
Gardagen blev slappardagen nummer 1!!! Vi gjorde ingenting (med stort I). For att ta det kort sa vaknade vi, kakade frukost, var svenska, gick ut, kom hem, var svenska, somnade!
Fast sa har var det egentligen:
Vi vaknade ganska sent och kande oss allmant sega sa vi bestammde oss for att ha en heldag i sangen/soffan. Skont! Sa vi ringde till och med och fick frukosten levererad till dorren. Ar det inte hojden av lathet sa sag!? Sedan bestammde vi oss aven for att vara valdigt svenska och bara till pa svenska filmer/serier sa under hela dagen kollade vi pa

Sunes Jul
Mysteriet pa Greveholm
2 Beck filmer
2 Wallander filmer
Nagra Parlamentet avsnitt
Co Segemyr


Ja. ni ser. Hur kul som helst da det verkligen inte var igar som jag sag dessa. Sunes jul har jag nog aldrig sett innan. Syster har forsokt fa mig att se den innan och jag angrar att jag inte sett den. Peter Haber ar ett geni! Sa kul!
Efter en lang, lang dag i horisontalt lage bestammde vi oss faktiskt for att ga ut pa en prommis, maste ju balansera upp allt latande. Det blev bade middag och kaffe-pa-maten ute.

En lugn dag som idag ska efterfoljas av en mer produktiv sadan. Vad vi ska gora for ni se senare!
Kram och kyss och mors!
  

Lurendrejeri!

Igar var en intressant dag. Jag var namligen pa en massa lagenhetsvisningar downtown, i Financial District. For er som inte ar sa insatta sa kan jag beratta att FD ar omradet langst ner pa Manhattan, dar bland annat World Trade Center byggnadena sotd och dar Wall street ligger. Ett business omrade for manniskor inom finance och ekonomi. Eftersom jag ar ingetdera eller vill bo i ett affarsomrade var lageneheterna inte aktuella. Jatte fina enheter i jatte fina byggnader, men hur kul ar det att bo i ett omrade som inte har barer, butiker, affarer eller folk (efter kl 6 pa kvallen)???
Nej tack, inte for mig.

Det positiva var dock att jag hade A med mig som ganska nyligen sjalv varit pa lagenhetsjakt sa han kan det mesta. Han vet hur man ska reagera, hur man inte ska agera, vad man ska saga, vad man ska fraga och hur man ska bete sig. Jatte stor hjalp for lilla mig som inte alls visste nagot. Nu har jag fatt lite mer kott pa benen och kanner att jakten bara har borjat. En sak jag verkligen larde mig igar var att man inte ska lita pa bilder i annonser. De ar ALLTID missvisande och du blir latt besviken. Nu var det inte hela varlden eftersom det var flera omkringliggande faktorer som inte stamde, men man ska nog inte ha for hoga forhoppningar nar man ska leta.

Jag ar som sagt inte sa jatte ledsen da jag kanner att jag bara har borjat. Vem vet, snart kanske jag rapporterar om en ny lya. Hall garna tummarna! 
 
Jag ar lycklig och mar underbart bra!
Kram pa er!  

Scandinavians in the house!



Det blev ingen Iphone igar heller. NI skulle ha sett kon! Helt galen hysteri fortfarande sa jag har andrat min taktik. Det ar nagot jag far lara mig pa mitt business college, att om en vag inte funkar sa ger man inte upp, man byter bara taktik. Bra va? 
Nu ska jag i alla fall ta reda pa allt jag vill veta fran internet istallet. Orkar anda inte sta i ko i flera timmar bara for att fa prata med en Apple- manniska som anda ar trott pa folk och att svara pa dumma fragor. Jag ska ta reda pa allt jag behover veta och sedan bestalla telefonen online. Da kan jag till och med fa mitt namn ingraverat pa baksida utan extra kostnad och hemskickad inom en vecka. Snabbt, smidigt och ko-fritt!
Har satt A (my personal slave) pa att ta reda pa allt jag behover veta eftersom jag inte har tid sa far han redovisa for mig nar jag kommer hem. Himla skont :)



Vi tva spenderade forovrigt en underbar dag pa stan igar. Nar vi vande i dorren till Apple Store bestammde vi oss for att ga pa stan istallet. Shoppade lite, tittade lite och skrattade massor. Eftersom jag bara hade en kvallsklass sa hann vi med en lang lunch pa Scandinavian House (34th street and Park Avenue). Raksallad, potatis sallad, lax, sill, bland saft, princess tarta, Gevalia, rodbetor, kottbullar, och fincrisp var bara nagra av alla saker vi stoppade i oss. SH har ocksa en design shop som bland annat saljer Marimekko, Svenskt Tenn, Sno (smycken) och Desingtorget. Kul att ga runt och kolla. Svensk designar ju overlag sa populart bade har och runt hela varlden (nej inte bara Ikea). Go Scandinavia!

Try it again!

Nope, pa det fjarde skedde det inte, men idag ska det minsan bli av. Det ska jag se till. Morgonklass, hem och fixa lite saker och sen bar det av till Apple Store med A. Nu ar det inte bara empty words, nu ska den inhandlas. Gissa om jag ar exalterad. Detta kan nog bli arhundradets grej. Eller (for att koppa tv4) the grej of the day!

Kampar forovrigt med en stentuff accounting laxa, ett knepigt tal i Oral Communication och en essay i Sociologin. Vem har sagt att College ska vara latt?

Vadret ar bra, varmt och fint och jag mar prima ballerina. Tror jag i alla fall. Klockan ar bara 08:00 sa mycket kan ju handa. Men att vakna pa ratt sida ar ju en bra borjan!

Kram och puss pa er och ha nu en fin dag (eller en fin fortsattning pa dagen som for er har hallt pa ett tag)

Ett, tva, tre, pa det fjarde ska det ske...



Sa passade att det faktiskt ar den 4:e idag. Det jag talar om ar forstas Iphone! Ska det bli idag som den inhandlas? Planerar att palla mig till Apple Store (hoppas att kon inte ar allt for lang) och klamma lite pa den, prata med en kunnig typ och sen, forhoppningsvis, sla till. \
Ska for sakerhets skull ta med mig A som ar valdigt bra pa sant har och han kan oandligt mycket mer an jag. Vill ju inte att det ska bli fel eller, God forbid, bli lurad. Inte for att jag tror det, men man vet ju aldrig. Nog for att jag kan vara tuff nar det behovs, sa kan jag nog ocksa vara lite for godtrogen och missa det finstilta.

Men innan nagonting inhandlas maste jag klara av dagen skola. Skittrakigt idag om jag far vara arlig (vilket jag tanker vara for att det ar min blogg) men i langa loppet ganska okej. Har skont schema och solen skiner sa det kunde ha varit varre.

Aterkommer garanterat om telefonen inhandlas. Jag kanske till och med lyckas gora ett inlagg fran mobilen, men det ska vi nog inte hoppas for mycket pa.

Later Alligator!

Birthday Bash!

Följande inslag kommer att kantas av festbilder innehållandes alkohol, dans och skratt.
Känsliga tittare varnas!



 

På Sushi Samba. Maria, jag och Louise!





Snygga va? Speciellt Elle på hörnet.. haha





Yummy dessert! :)





Jag och Emanuel!



En shot Jäger sitter aldrig fel! Smask!











Mina vackra, underbara vänner Elin och Maria!

The sun is back!

Tack gode gud för det. Gissa vem som ska hit th park med bikinin på och spf i högsta hugg! Har saknat det så, ni vet  ju hur jag är när det gäller solning. Har fått massa goa böcker skickat till mig från mamma så jag har läsning så det räcker. Ljuvligt ska det bli.

Igår var segt. Bakis är ordet! Som tur var är Brian inte hemma så  jag fick soffan och tv:n helt för mig själv och där stannade jag hela dagen. Beställde till och med hem mat för att slippa röra på mig. klämmde nog 5 filmer och några SATC avsnitt. Hade datorn i knät och vattenflaskan på bordet så jag kunde ha haft det värre. Idag är en mycket bättre dag med ljusare utsikter. Gårdagen var även kantad av heavy rain och kraftig åska. Tack för solen som tittat fram idag!

Råkar också veta att familjerna Woll och Stenholm ska gå och se Mamma Mia filmen senare. Den vill jag ju också se. Fast jag måste plugga så det får bli en annan dag. 

Hur ser eran dag ut?

Kram!!! 

Sushi Samba!


Den absolut godaste måltiden jag har ätit någonsin. No question about it! Ska man äta underbar sushi är det hit man ska gå. Jag skojar inte, det var oväntat gott. Lax med mozarella och soja i form av sushi kanske inte låter så gott men det var mun-explosion på hör nivå! På bilden åvan ser ni den smaskiga efterrätten som mina vänner överraskade mig med. Chokladkake-bitar, kokos skumkaka, frukt, glass, kakor och annat gott som man doppade i den ljuvliga chokladsåsen i mitten. Så himla gott.

Jag fick fler prestenter. En stor flaska champagne och en beautiykit från Sephora med Marc Jacobs Daisy tvålar, ljus, krämer och penslar. Mina underbara vänner. Tack till er!

Efter sushi samba smet vi in på en liten bar för att bli lite mer på lyset, så vi svepte varsin drink i snabb takt. Kanske inte det smartaste men det funkade bra. Sen bar det av till Hudson Hotell och Hudson Bar (58th and 7th Avenue/ Lincoln Circle), vilket alltid är trevligt. Ganska mycket folk och bra musik. VI dansade natten lång tills det var dax att åka hem. Himla trevlig födelsedagskväll som jag är jätte nöjd med!

Nu måste jag dock dricka massa vatten och ta hand om den molande huvudvärken från gårdagens roligheter. Det är okej, lixom smällar man får ta. Har ni något annat bra bakis tips???

Kram och kram!

Födelsedagspresenter!



Som jag nämnde i det förra inlägget så fick jag många fina födelsedagspresenter. Det kom ett stort paket från Sverige som innehöll massa svenskt godis (nappar, lakritsnappar, salta nappar, djungelvrål och tukisk peppar) samt spel (yatzy) och leksaker (såpbubblor). Det var nog den finaste och roligaste presenten. Tack Malin, Jerry, Thea, Elias, Carin, Arne, My, Johanna. Sedan fick jag pengar och böcker av fina Peter. Tack. Av mammsen fick jag ju pengar till en ny Iphone som förmodligen kommer att inhandlas i helgen. Tack! Tack mormor för pengarna!
Och ett lika stort tack till alla underbara grattis kommentarer och lyckönskningar! Det värmer gott ska ni veta! Väldigt härligt!


Rosa, fina paket!






mums mums! underbar syn!





jätte fina blommor från Brian!

Ja, som ni ser, jätte fina och roliga saker. Ska snart iväg och hämta ett till paket från Sverige så vi får la se vad det innehåller!

Kram och puss på er! Ikväll blir det party!

RSS 2.0