What is in a name?

Da har det skett. Det omojlig har blivit mojligt och det ska vi tacka gudarna for. Svenska foraldrar kan nu dopa sina barn till "Budwiser" och "Metallica". Ar detta inte en underbar dag sa sag? Tidigare har man varken fatt dopa sina barn efter snabbmatsrestauranter, dryckesmarken eller musikband, men nu antar jag att det ar moljigt. Man far dock fortfarande halla sig borta fran svarord och ord som Gud, Buddha, Djavulen och Allah. Bara sa att ni vet!

Stay street!


Kommentarer
Postat av: Görang

Vad har du själv för tankar i frågan om namn!!??

Farbror G

2008-08-13 @ 20:41:55
Postat av: carin lindman

Ja, det kan man undra? Här hemma har vi ju Lena Philipsson som har döpt sin son till månfare och det finns fler med konstiga namn men kommer inte ihåg dom just nu. Jag tycker synd om dessa barn. Hur är vädret förresten, här är det sol,blåst på förmiddagen och sedan blir det regn och deta ska fortsätta tyvärr.

kram från din enda faster

2008-08-13 @ 23:44:26
Postat av: Jossan

Haha jaa Han heter till och med Noa Manfarare. Ganska dulligt tycker jag. Jag forstar om foraldrar vill att sina barn ska ha originella namn men det finns ju en grans. Jag skulle val aldrig dopa mitt barn till Budwiser eller Fanta eller Manfarare, men det ar ju ett fritt land. Det far garna vara ett lite ovanligare namn sa lange det schysst for barnet nar denne vaxer upp.



Har ar det blandat. Ena dagen ar det varmt och fint och andra dagen ar det kyligare och regnar. Skont med omvaxling men lite oforutsagbart.



Kram kram

2008-08-14 @ 14:27:07
URL: http://diamante.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Godmorgon!

Äntligen fredag och ännu inget regn.I morgon vill jag åka till Väddö och gå ut en sväng i skogen, men det är väl lite för tidigt för svampen ännu.

Farmor Astrids andra namn var annorlunda Adelgunda!!

Kram från mig till dig

2008-08-15 @ 09:00:34
Postat av: mormor

Ja det där med namn är knepigt men brukar bli bra i förlängningen.

Det är inte lätt att vara mormor när ens första barn skall heta Josephine (för 21 år sedan) men vad då, mormor, klampar på vidare, säger hon får väl ett andra namn. Föräldrarnas svar "hon skall inte ha något mer namn)och tur var väl det för idag är hon en liten Josephine/Josse/La Diva.

Tre månader efter kommer andra dotter och säger att deras dotter skall heta Lisa. Då hade mormor gett upp. Men visst är Lisa med Z en liten Lisa. Så där ser man var tiden gör när det gäller att sätta namn på sina barn.

2008-08-15 @ 16:03:58

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0