Avslappning nasta!

Om det ar nagot jag har markt i den har stan sa ar det att alla alltid ar pa sprang. Folk gar i 80 km/h och vajjer inte for smasaker eller i det har fallet smamanniskor (menat mig). Nog for att man maste forvanta sig en redig folkmassa mitt i smeten under lunchtid men hur viktig far man vara? Come on people!

Efter en snabbislunch pa Starbuck's ar jag nu redo att ta mig an varlden. MIn favvo just nu ar deras tall skinny latte. Pudra lite vitt chokladpulver pa toppen och du ar good to go! Smask!

image4

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det är bara att se till och andvända dom "VASSA" armbågarna :-))

Kör hårt....

Puss & Kram
Pappa

2008-01-08 @ 11:47:15
Postat av: Jossan

Haha jag ska forsoka sa gott det gar :)
Tack!

2008-01-08 @ 14:24:08
URL: http://diamante.blogg.se
Postat av: Liza

Hihi ja man måste ju. Nu ska jag plugga till tentan på Torsdag. För övrit har jag köpt gröna gummistövlar med klack på H&M rean haha 49,50 jag kunde inte lämna dom i butiken. Dom är ful-snygga =P

Älskar dig sötnöt!

2008-01-08 @ 19:01:21
URL: http://scintilla.blogg.se/
Postat av: Göran

Hej Jossan!
Jag har försökt ända in i det längsta för att undvika din blogg, men nu går det inte längre! Nä, skämt åsido, det har varit/är lite mycket med allting.
Jag har inte hunnit läsa allt du skrivit, men då jag läste raderna om att folk går på i hundra-nitti så är det precis så skåningar tycker om Stockholmare! Ett tips är att klä sig i färgglada kläder (man syns bättre då!?) och att ta för sig mer själv! Om DU tror på dig själv, utstrålar självsäkerhet och ser ut som du vet vart du ska och varför, kommer nog även de korkade Amerikanarna se upp till dig!?
Ska försöka läsa ikapp det jag missat(!?) och komma med fler (korkade) inlägg i debatten, men nu måste jag gå och riva av en lektion, snart iallafall!
Lite kort om statusen för oss här från Sveriges Riviera. Vi ska få hälsa på vårt blivande tillskott till familjen på lördag! En sex veckor gammal Dvärg Schnauzer med arbetsnamnet "Smillan Ögonfröjd" och det ska bli alldeles, alldeles underbart! Vi har också ett härligt och välkomnande lov framför oss, där vi på måndag kör till Öland för att lämpa av barnen och sedan åker vi hem på onsdag (jag och Lotta alltså!) för att på torsdagen flyga till Prag över veckoslutet!
Det var några rader från oss, emn jag lovar att återkomma, när vet jag dock inte, men förhoppningsvis snart!?
Kram på dig och bit dom i hälsenorna om dom är fördj-liga!
Göran

2008-02-14 @ 10:15:29

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0