värmeslag



Idag måste vara den varmaste dagen det här året. Hela 32 grader letade sig temperaturen upp till idag. Lägg till lite (läs mycket!) luftfuktighet också så har ni hela härligheten.... eller inte! Klibbigt, svettigt och mest jobbigt om ni frågar mig. Tog mig en lunchpaus ute i skuggan, under träden på trapporna till the Public Library med min bok och en iskaffe. Har en känsla att sommaren lite generellt kommer spenderas så.

Just det, har jag berättat att jag ska vara ledig i sommar? Det kan mycket väl vara så att jag har glömt det. Jo, men det stämmer. Juli, augusti och september är jag skolfri. Varför? Jag har inte varit ledig på 3 år (en vecka till jul och midsommar räknas lixom inte) så jag kände att jag behövde lite ledighet. Juli kommer spenderas i Stockholm medan resterande tiden kommer fördrivas här. Det ska bli så skönt, jag tror inte att ni fattar. Så ligger det till i alla fall.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Å jag vill också få värmeslag :-) Här är det bara kallt kallt så man har inte bara ben gärna. Dock har strumporna ryckt men mer är det inte. Tänk att du ska vara hemma efter midsommar och fram till slutet av juli.....tror det nästan blir 5 veckor, jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Puss puss!

2010-05-27 @ 09:25:49
Postat av: Anonym

Håller med..värmeslag vill vi ha...gärna..

och det ska bli kul att du är hemma lite längre, så blir det inte så stressigt för dig.

Ps Ta nu med lite fint väder också så blir det ännu bättre.Ds

Kram Kerstin

2010-05-27 @ 09:36:37
Postat av: Pappa

Den ledigheten är du Värd :-)



Puss

2010-05-27 @ 11:27:11

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0