Boston, Marblehead, Cambridge, Rockport































Nu har vi landat hemma i NYC igen efter en gudomlig helg i Boston. Efter ingen sömn natten till lördag (japp, vi festade) satte vi oss på en buss och somnade fortare än någon hunnit säga karaoke. Resan upp gick super smidigt och vi var uppe på noll tid. Vi dumpade väskorna på centralen och begav oss ut för att upptäcka Boston. Harvard såg vi, lunch i solen, shopping längs Newbury St, och lite andning-och-kraft-samlig i Boston Common (park). På kvällen bjöds det på lobster- grillfest hos släktingar. Jätte härlig dag verkligen!!!

Söndag bjöd på tur upp till hamnstaden Rockport med lunch, strosande och lite vilsegående bland massa små gulliga hus. Fint att få komma till havet. Jag saknar klipporna på landet så det här var precis rätt. Efter en dag i solen kom vi hem, bänkade oss på altanen i varsin stol med varsin bok och varsitt glas vin. Middag avnjöts vid havet dock utan utsikt då dimman låg tjockare än tjockast.

Måndag som jag tagit ledig från skola och jobb har varit lugn. Promenad bland båtar och klippor, frukost på altanen och bokläsning på trappor. Sedan bussen hem såklart. Jätte fin helg med fint väder och mycket bra mat. Tack Mumin! Jag kommer i sommar igen, count on it!

Imorgon är Ls sista riktiga dag och vi ska springa ärenden på stan. Sen ska vi nog mest mysa och hålla handen när vi lunkar fram. Det behöver jag. Usch, känns inte alls kul att hon snart åker hem. Tur att vi snart ses. Nu lockar sängen men vi ska nog städa lite först. Hoppas ni haft en bra helg!




♥♥♥♥


Kommentarer
Postat av: mumin

Glad you made it back för att städa.Usch!

Wonderful having you guys here.

Loved meeting Liza with a Z..finally, and she is as beautiful as all her pics both inside and out.

Beautiful girls was my neigbors comment.

Lazy beach days come summer for sure, so do hop up once you return from Sweden.

The sofa is always ready and waiting for you.

Miss you both!

Love.

Mumin.

2010-05-25 @ 09:12:26
Postat av: Göran

Hallå där!

En främling skriver sina första rader på mycket, mycket länge och skäms lite för det...

Ja ja, hur som helst, vilka fina bilder och kul att ni hälsat på hos Mumin. Jag längtar till den dagen då vi får komma och hälsa på henne, men det dröjer nog nått år tills dess...

Hoppas allt är bra med dig och såklart får du hälsa till Liza!

Kramar

Farbror Göran

2010-05-25 @ 17:12:22
URL: Rhttp://

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0