Update...


Supersöta lilla Max




Kornblå blus från H&M


(i)Håliga tights från Forever21
Sedan köptes även svarta harembyxor och en blå mönstrad tunnika.

Ja, jag var som sagt barnvakt åt lilla Max igår. Vi begav oss till parken mot hans favvo lekplats. När vi kom dit ser jag att platsen är avstängd på grund av filminspelning, eller tv-inspelning rättare sagt. Det var Gossip Girl som var i krokarna och då Max låg och sov passade jag pa att titta ett slag. Ganska kul faktiskt :)
Vi hittade sen en park som vi lekte flera timmar i. Jag har glömt hur kul det är att gunga och leka i sandlådan. 

Stannade förbi några affärer och plockde upp några plagg som ni ser ovan. "Billigt är bra" är min nya filosofi så jag begränades mig enbart till H&M och F21. Känner mig riktigt duktig. Kvällen spenderades sen bara i sängen framför gripande säsongsavslutning av Grey's Anatomy och några avsnitt Vänner. 

Imorse vaknade jag tidigt och begav mig till gymmet. Kände mig seg som gummi så jag fjösade mest runt bland maskinerna. Såna dagar är det lika bra att stanna hemma. Imorgon blir det definitivt en låta-kroppen-vila-dag. Har även spenderat dagen med att städa och fixa. Nu ska jag kila ner och handla lite mat då det ekar av tomhet i mina skåp. Sushi och yoghurt glass står på kvällens meny. Vad äter ni helst till helgen?



  


Kommentarer
Postat av: emily

ja men va bra då hittade du håliga tights :) Vännen när kommer du hem? Hörde något om grillpartaj då???

pussa

2009-05-17 @ 08:21:03
URL: http://emslo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0