Lördag söndag helg



Shit vilken galen dag igår. Låg vid poolen några timmar på förmiddagen, begav mig sedan upp till Times Square för Sverige-Danmark matchcen. Trist att det inte gick så bra för Sverige men vi hade sten kul på ett totalt fullproppat Tonic. 3 våningar med glada New York- svenskar vet verkligen hur man ska få upp stämningen!
Ett stort gäng fortsatte sedan ner till Bar-b-que i West Village för brunch med Mimosas och Bloody Marys. Sedan var det bara att åka hem och svida om för kvällens festligheter. Förfest på killarnas tak, skatear-release fest, bar hopping på LES som sedan slutade i trötta ögon och gäspningar i taxin. Igår var en lång och mycket trevlig dag.

Trevligheterna fortsätter även idag. Ska studera lite nu på morgonen och tänkte väl sen försöka kolla lite på Söderling tennisen. Det hinner jag dock inte göra allt för länge för vi ska nämligen på inspelningen av Söndagsparty (Filip&Fredriks program). Gäster idag är Kevin Spacey, Malin Åkerman och Håkan Hellström. Det ska bli riktigt kul. En bra avslutning på en toppen helg!

Kommentarer
Postat av: Liza

ååh, hälsa håkis från mig haha.. loove! ska kika efter dig

2009-06-07 @ 16:41:34
Postat av: Mamma

Vi såg dig nog, flera gånger...härligt. Jessica och jag sitter i soffan och skriker till varje gång vi ser dig :-) Nu är det bar 2 veckor och 4 dagar tills vi ses.

Puss puss

2009-06-07 @ 21:50:59
Postat av: Liza

Nu har jag suttit och tittat på dig en massa gånger.. Mamma gjorde roliga ljud varje gång du kom i bild haha.. typ iiih lät det med ett litet flick skratt efter varje iiih!



PUUSS

2009-06-07 @ 22:44:13

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0