Purple Rain!

Tristaste tråkvädret på länge. Snö i natt, snö-regn äckel imorse och sen regn hela dagen. Kvällar som denna burrar jag upp mig i sängen och sätter mig under täcket. För en gångs skull har jag inget att plugga till morgondagen så jag har planerat att se Dark Night (Batman filmen med Heath Ledger), med en ask russin i ena handen och en kopp choklad-chili te i andra handen! Tack Kusin M, det är jätte gott! :)

Jag är inget big fan av regn väder... in fact, jag gillar det inte alls. Eller jo, kanske lite när man får mysa inomhus, men that's about it. Vi i New York ska skratta oss ganska lyckliga då vi inte har dåligt väder så ofta. Det gör ju att man inte direkt investerar i "kläder-efter-väder-kläder" utan försöker så gott det gå med det man har. Jag gillar ju som sagt inte regn men om man generellt sett hade dåligare väder så kanske man skulle lägga ner lite mer tid/energi/pengar på fina regn kläder. Dagar som denna drömmer jag om dessa:




Beautiful Rain Boots från Burberry
(speciellt de orangea)


Eller denna underbara skapelse, hot pink raincoat... design Burberry Prorsum och Christopher Bailey

XoXo

Kommentarer
Postat av: favvo farbror´n

Du kan då välja ut designkläder du, kanske nått att köpa till din fader, alltså den manliga varianten av regnkläder!!?

Han skulle göra succé på golfbanan och även vid andra tillfällen!!?

Själv kanske jag inte är överförtjust i regn, men att vara rätt klädd och (som här om kvällen!) ett golfparaply i handen, kan det vara härligt att vandra en stilla sommarregnskväll!!

Som du säkert vet, föredrar jag värme och det torra bättre!!

Kramar från lilla mig!

2009-01-29 @ 23:09:51
Postat av: favvo farbror´n

Vet du vad som hänt El Diva!!?

Det är inte någon direkt fart på kommentarerna, man kan tro att lågkonjunkturen sökt sig in i ordens boning!?

Vi é ju ialla fall "rika" eller hur!!

FF

2009-01-30 @ 07:45:00
Postat av: Mamma

Vilka härlig gummistövlar i glad färger. Absolut ett måste i ett grått regnigt väder. Själv har jag ett par rosa :-) det gäller att även kunna göra livet glatt trots regn då det är mycket av den varan i Sverige.

Men efter regn kommer sol.......

Puss puss

2009-01-30 @ 19:40:16
Postat av: Peter

Nu börjar Mamma dra vitsar från Rix i morse. Och det är inte Tittis vitsar utan Gerts så nu kan du ana vilken sort det är...

Jaja det är ju ändå fredag.

Jag hörde en fin historia igår:

Den lille gossen gick på stan med sin far i de kvarter som inte var de finste och plötsligt kom två män skrockande ut genom en port. Gossen undrade var de hade varit och fadern som tyckte att det var viktigt att tala sanning berättade att de hade varit på en bordell. Jaha sa gossen.

När lördagen kom och han fått din veckopeng gick han iväg till bordellen och klev in där och sa att nu var det hans tur och här var minsann en blank femkrona. Den yppiga bordelmamman tänkte en stund och gav sedan gossen tre härliga smörgåsar och ett glas mjölk för slanten.

Väl hemma igen undrade gossens oroliga mor var han varit och han berättade stolt att han varit på bordell:

"De två första tog jag på raken men tredje slickade jag bara lite på skinkan".



Så kan det gå.

Peter

2009-01-30 @ 19:52:41

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0