Maybe Baby...

Jaha, då var man hemma efter en lååång dag. Upp tidigt för lektion och sen suttit med mängder av elever hela eftermiddagen. Man kan ju bli trött för mindre. Skulle egentligen pallat mig iväg till gymmet, men efter en tuff träningsvecka förra veckan kände jag att kroppen behövde vila. Ja, det visar ju bara att man mänsklig ändå... fan, jag som trodde att jag skulle orka för alltid! Lite besviken på mig själv är jag allt.

Känner att det nog inte bara är kroppen som är trött, hjärnan går på lågvarv och jag vill bara sova. Men först måste jag plugga (vad annars?). Hade gärna gått på The Killers utsålda konsert på Madison Square Garden istället. Det hade nog piggat upp. Men men, vad är en bal på slottet? Jag får nöja mig med en gröt middag, finance läxa och en kopp te. Jippi, vilken höjdar kväll. En riktig sketen måndag är vad det är. Nu förstår jag varför måndagar är så oomtyckt! I join the club!

With hopes of a better tomorrow...

XoXo




Kommentarer
Postat av: favvo farbror´n

Jag är ledsen att behöva säga detta, men du är student El Diva, studenter pluggar och lever lite lagomt snålt och det är dom nöjda med!!

Sötebrödsdagarna kommer efter att man har pluggat duktigt och gjort sina läxor plus lite till och därigenom skaffat sig en bra utbildning och förhoppninfsvis jobb, då kan du börja njuta av vuxenlivet och allt som det har att erbjuda!!

Ni ungdomar är alldeles för bortklemade, dvs. ni vill ha allt och helst inte behöva göra nått för det!! (OBS!! detta gäller inte alla, utan bara dem som tar åt sig av det jag skriver!!).

Nu är det bäst att avsluta annars får jag nog Z-polisen på mig!?

Kramar från södern!

2009-01-27 @ 08:13:23
Postat av: El Diva!

Kara farbror... tror du inte jag vet det? Jag ar fullt medveten om att det ar sa har stdenter lever och sa ska det vara. Jag vet ocksa att med min utbildning och min erfarenhet har i NY kommer jag att fa ett toppen jobb och snart borja tjana pengar. Jag maste dock fa klaga lite over mitt knapra levene och det fatum att jag avundas de som bor hemma, jobbar och tjanar pengar. Jag vet att min framtid ar mer an ljus och jag kommer att ligga hastlangder fore manga, men som sa manga andra har jag lite svart att se till framtiden. Jag vill ha instant gratification :)



Jag vet att jag ar bortskamd och har det battre an manga (kanske de flesta) men jag tycker definitivt att jag har blivit mycket battre sedan jag flyttade hit. Och bara det fatum att jag vet om att jag ar bortskamd och har det bra ar val alltid vart nagot?



Jag har det bra, jag ar valdigt lyckligt lottad pa oandligt manga satt... Sedan jag flyttade hit har jag vuxit upp, mognat och blivit en helt ny manniska, men ibland, bara ibland, maste jag fa vara den lilla borsklemade Jossan som vill ha och vill ha det nu. Det ar inget jag raknar med alls, men ibland vill man bara ha!

puss

2009-01-27 @ 19:51:25
URL: http://diamante.blogg.se/
Postat av: favvo farbror´n

El Diva!

Jag vet att du vet...

Jag vet också att man måste få klaga och gnälla lite, vem gör inte det då och då!!??

Var mest tvungen att skriva de rader jag skrev lixom!

Du vet att jag inte menar något ont i det jag skriver, åtminstone mestadels av inlägg och kommentarer...

Kram på dig!!



Ps. Det var länge sedan Mumin var närvarande, kan hon ha fastnat i nån snöhög eller... Ds



FF!

2009-01-28 @ 09:38:12
Postat av: emily

Gumman då.

Varför är du besviken på dig själv för?? DU är grym, kolla på mig som den enda träning jag gör är att gå i stan.. haha. Att du tränar och pluggar som du gör är verkligen en bedrift!

You go gril ;)

2009-01-28 @ 14:23:07
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: favvo farbror´n

Du Emily, hon har en del att brås på eller vad sägs om två "knäppa" föräldrar som inte gör annat än utsätter sig för all slags plågor som de bara kan komma på, allt sägs kallas för idrott!!??

FF

2009-01-28 @ 20:59:17

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0