Sommarsol!!!

Ripped-jeans.jpg image by MandeeMe


Vilken
topp dag vi har haft i den underbara sommar sol. 20 grader och strålande sken hela dagen. Ut till Brooklyn, promenera med hemlösa hundar, shopping på Beacon's closet och BEX. Lunch på takterassen på restaurant Juliette, yoghurtglass på en bänk i solen, ner till vattnet för att kolla på Manhattans skyline. Hamnade i en liten park med en pytte strand. Satte oss i gräset och njöt. Blev kvarsittande i säkert 1 h. Sedan for vi till Brooklyn bridge som vi sedan gick över. Allt detta i tischa, tights, converse och glajjor. Kan livet inte alltid vara så här?

Ikväll blir det en lugn kväll för mig. Har gått och blivit lite sjuk. Halsont, tryck i bihålorna samt allmänt trött gör att beslutet att stanna hemma tas relativt lätt. Vill krya på mig till imorgon då vi ska ha heldag i Central Park med pick nick och solning. Det ska nämligen bli (hör och häpna) 25 grader!!!

Hur ser er helg ut? Har ni lika fint väder som oss i Nevvan?

XoXo

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja vi har lika fint väder men mycket kallare, knappt 10 grader med nordliga vindar, burrrrr. Inte dirket läge att sitta ute om man inte letar upp lä, men dagens passar bra till att tvätta fönster på istället. Det är en otrolig härlig känsla när det är gjort.

Njut av vårsolen och värmen och krypa på dig.

Puss puss från oss i Sollentuna.

2009-04-18 @ 15:50:13
Postat av: Jessica

en puss till dig lilla tjej

2009-04-18 @ 21:35:29
Postat av: Jessica

Vilken mysig dag du verkar ha haft :D det där med hundarna är ju hur bra som helst :)

2009-04-18 @ 21:39:35
Postat av: Pappa

20-25 grader låter ju hur mysigt som helst..

Idag (söndag) är det lite varmare här, har gjort årets första kajak tur som gick ut till Gåshaga :-) och som tur var förblev alla torra, det är nämligen bara 4grader i vattnet..

Hoppas du mår bättre i halsen idag så att du kan njuta ordentligt av pick nicken i Central Park.



Puss Puss min älskling

2009-04-19 @ 17:09:52
Postat av: Kerstin

Hej!

Larsa o jag har varit på Väddö, fint, men lite kallt. Vägkanterna skiftar i blått, av ..förstås blåsippor.Det är som bäst nu tycker jag innan allt slår ut.

Kram från Kerstin.

2009-04-19 @ 17:42:30
Postat av: Farbror´n

Här på solkusten har vi det iallafall lite bättre än dom uppe i norr, varmt och skönt, kankse inte som Nevan, men med våra mått mätt kanon!!

Jag har inte haft tid, samt avsaknad av uppkopling på Öland, att blogga och det känns helt okay det också, det har ju varit lite torftigt med kommentarer...

Tjing!

2009-04-21 @ 15:44:46

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0