En vanlig dag förbi...

Inget speciellt har hänt idag. Lixom inget utöver det vanliga. Eller jo, jag och Patrik har haft en stor bug-intervention. Vi hittade en "stort" tillhåll för massa insekter och kryp i vår lägenhet så vi kilade ner och köpte allt vad bug-killers heter, så nu har vi "steriliserat" stora delar av lägenheten. Vi får se im morgon om det har gett resultat. Då kommer även lite bilder på bug-sprayningen.

På väg hem från skolan, gåendes längs Park Ave såg jag en ensam liten pojke irra runt. Jag såg honom på ganska långt avståd då han stog ut från alla slipsgubbar och businessmen. När jag kom fram till där han stod så frågade jag om han hade gått vilse eller villa ha hjälp. Det ville han och jag hjälpte hon ungefär 10 gator åt fel håll från dit jag skulle. Men både hans mamma och han var jätte glada och tackade mig så mycket så mina iskalla händer värmdes upp av deras glada hjärtan. Ibland är det så lätt att hjälpa någon utan att det kostar dig särskillt mycket. Det är en härlig känsla. Se det här lite som min "Pass-it-forward"; alltså jag gör en god gärning och sprider den till minst 3 personer. Om alla som läser det här gör samma sak så kommer vi att komma långt med våra vänliga gester. Bra, då säger vi så!

XoXo

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var/är en bra film, ser den ibland med eleverna och sedan får de försöka tänka i samma banor!!?? Inte det lättaste, dvs. om ord som empati och medmänskligehet inte ingår i ens vokabulär!!

Du é en goood människa min vän!!

Vi hörs!

2008-11-21 @ 12:56:30
Postat av: emily

Jag vet inte om Liza bad dig köpa två såna där "eyeliner" grejsimojser på VS? Nu har antalet iaf ökat, en till moí, en till syster och såklart en till Liza fisa :) Gulle du e som ska springa runt!! Stor puss!! Sen hemskt gärna ett sånt bodybutter som Liza köpte, och du?? Kanske kommer på nå mer.. men men.. Säg till om kontonr o så vad det kostar så betalar ja in!

Pusspuss

2008-11-21 @ 15:12:21
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: din enda faster

Vet du att när man gör en god gärning som du gjorde så vet jag att man känner sig ganska nöjd eller hur, ska berätta för dig att förra Fredagen så slutade jag kl:16.00 och jag var jätteglad att få komma hem när jag var på väg så stötte jag ihóp med en av mina arbetskamrater och vi stod utanför och pratade, helt plötsligt kommer det en flicka och är upprörd för det är en farbror som har ramlat i trappan utanför Willy´s Åsa och jag springer upp för trappan och jag börjar skratta för det är mörkt óch jag ser ingenting. Han blödde en del så vi försökte att få honom att gå in på Willy´s för att göra en historia kort jag kom hem kl:18.00 det var inte kul men jag ser det så här att jag gjorde en god gärning eller hur! Jag tror att man komer långt om man hjälper till eller hur och jag brukar säga att man får en stjärna i himlen och det kommer du också att få. ha det bra.

kram från din enda faster

2008-11-21 @ 21:59:51

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0