Up and about!

Nu är den nya bloggen installerad och i rullning. Kolla gärna in den på http://unique.today.com. Men inte har jag glömt denna blogg (som vissa professorer kanske tror), jag har bara varit busy. Min korta skoldag igår gjorde att jag kunde gå ut i parken och njuta av det underbara vädret. Måste erkänna att jag börjar få en snygg bränna. Det är förövrigt även vad jag ska göra idag. Ser dock att det är lite disigt och försöker övertala mig själv att somna om, och gå ut lite senare. Det är dock svårt då det är dagsljust, bullrigt och huvudvärkigt. Japp, that's right. Jag är bakfull, men inte så farligt ändå. 

Igår var vi först hos några vänner från Berkeley, som bor i det sjukaste huset jag någonsin varit i. Någonsin. Jag menar, det här var over the top på alla sätt. Jag berättar mer om killarna och huset lite senare. Efter förfesten drog vi till Ciriani's (downtown i Soho) och sen till Kiss&Fly. Vi avslutade som vanligt på Spotted Pig och kom sen hem ganska sent. Men vi har alltid så kul så att vi glömmer bort tiden. Fast det är ju inte så att vi har någon tid att passa!

Nu ska jag bege mig ut innan dagen rinner förbi, men jag lovar att komma tillbaka innan dagen är till ändå.

PoK

  

Kommentarer
Postat av: Peter

Om du börjar prata om snygg bränna kan man ana vartåt det lutar. Själv är jag en svår motståndare mot min rödlätta engelska golfkamrat Peter i kampen om White Leg Trophy för maj månad. Han är annars en given vinnare.
Återkommer i frågan.
Kram Peter

2008-05-30 @ 20:30:22
Postat av: Jessica

hurru, glöm inte att skriva nåt på about-sidan på unique, tomtomtom :)
puss

2008-05-30 @ 21:51:04
Postat av: Mumin

..on El Professores sight, you asked for suggestions for your new blog...how about giving a running commentary of all the three places you just mentioned, as I bet there are lots of people who are sitting at home saying...where are we going tonight..???let's try something new...!!!

2008-05-30 @ 22:54:02
Postat av: Jossan

Mumin: Okay maybe I will. That's a good idea. Thanks!
Jess: Done! och tack för att du gjorde mig uppmärksam på det!
Peter: White Leg Trophy, den var bra. Jag kan ha en tanning bootcamp med dig när jag kommer hem om du vill.

2008-05-31 @ 01:55:09
URL: http://diamante.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0