Ytlig...

Det har kommit till min vetskap att jag har några läsare som tycker att jag är ytlig och materialistisk. Jag är tydligen inte tillräckligt "djup" i mina texter. Min blogg är menad att vara lättsam, rolig och enkel med vissa inslag av djupare, tyngre spår.  så här ska jag ge dem något att inte titta på; något ännu mer materialistisk och ytligt... bloggens första dagens outfit bild (i min nya svarta kjol)

image99


Kjol: Forever 21
Tröja: Zara i Costa Rica
Strumpbyxor: American Apparel
Skor: Z.O.O.M
Nagellack: Mavala i färgern Mexico

Kommentarer
Postat av: Mumin

...here I come with both pistols firing....at you Josse...my comment to the professor was, that I had to agree, maybe we did indeed take up too much space and time on your blog..specilly when the professor got all serious..and make no mistake about it..Swedish men are not known for their "mode kännedom", specially the married variety....but we both love your blog, and I am taking the liberty to speak for the professor here...and I just love yours and Liza with a Z's inlägg on the mode front...after all what would New York be without it...but I am still waiting for photos from your daily life...school, house etc...also a report on how your guitar lessons are progressing....so there..and I think your lilla svarta is just the ticket for an evening out on town..shaking that delightful little rumpa...

Much Love from a pistol firing Mumin...

2008-03-06 @ 03:09:12
Postat av: Göran

Jag försökte komma i kontakt med den yttre världen i går kväll, dock utan större lycka.
Josefine, jag måste få raljera lite och kanske då gärna om hur ni "tjejer" går på i ullstrumporna om kläder och mode!!!! Jag hoppas att trenden fortsätter, för hur roligt hade det varit att titta på tjejer med urslitna kläder och skavda skor!!!?? INTE ALLS!!! Men jag behöver inte tycka om att diskutera saken och sen behöver jag inte bli så allvarlig heller förstås. Vem vet vad han eller hon ska skriva om innan man sätter igång, dvs. om man inte tänkt igenom det innan!? Jag tycker det är roligt att skriva om det som känns rätt för stunden.
Sen är det så att jag inte startade en egen blogg för att jag ville konkurera med dig, tvärtom, för att inte behöva skriva så vidlyftigt på din sida. Jag menar att jag och Mumin (hävdar jag)blev lite väl djupa under stundom och kanske, kanske tycker dina kompisar att det blev lite för mycket av den varan? Vad vet jag?
Din blogg vinner i alla lägen, men för mig är det bara roligt att ha en egen, där det är jag själv som sätter ribban, oavsett om det är tio eller noll personer som läser, det är balsam för själen att bara få skriva!!!
Sen tycker jag Solweig är lite taskig, för hon kan bli hyfsat djup själv och jA, jag är inget modelejon, det vet jag tack!
Men jag älskar er ändå!!!
Puss och kram!
Farbror G!

2008-03-06 @ 13:46:04
Postat av: carin lindman

Nu måste jag komma med ett tillägg, jag håller med Solweig om att jag vill att du visar din skola,huset där du bor och ditt daily life. Sedan tycker jag att bilden på dig är väldigt fin och man kan faktiskt ha detta även till vardag eller hur? Jag tycker att det du skriver till oss och berättar är kul och jag tycker att du är duktig där över. Det är kul att veta att du mår bra och har kul framförallt det är nu du ska leva livet och även plugga men eftersom du har lätt för dig och det går bra så tycker jag att go fore it. Jag undrar också hur det går för dig med gitarren? Idag Torsdag 6/3 är jag ledig äntligen och solen skiner men det är kallt. Malin med familj är på väg till Finland, Thea fyllde år i går och även hennes farbror Johnny som fyller 40 så dom åkte på kryss hela familjen och Thea var jätte lycklig för att hon skulle minsan åka muninbåten. Annars mår alla barnbarnen bra. Det där med ytlig och matrealistisk kan jag inte hålla med om, bor man i NY så gör man eller hur? Kan inte påstå att du är ytlig heller jag gillar att läsa din blogg så att jag vet att du är ok. Så dom som säger detta släng dig i väggen.
Kram från din enda faster

2008-03-06 @ 14:05:34
Postat av: Göran

Det är ingen som sagt att Jossan är ytlig, jo föresten, hon själv!!!! Det jag har sagt är att det är för mycket snack om shopping och sånt dravel. Jag tycker däremot att du är lite ytlig, komma in och kommentera nån gång då och då!!!! och när du gör det, gnälla på oss andra!! Själv lever jag "livet" och tycker det är vansinnigt roligt att gläfsa lite på Solweig och andra som kan tänkas hamna i skottgluggen!! MEN VADÅDÅ? Ni ser väl att det är hjärtliga påhopp!!! Skulle aldrig vara taskig mot mina nära och kära på riktigt.
Kram
Frabror G

2008-03-06 @ 15:32:28
Postat av: Jossan

Men oj, vilken diskussion jag har starta. Jag ber om ursakt for mitt sa kallade pahopp, jag missforstod tydligen hela situationen jag ar sjalvklart den forsta att be om ursakt. Jag overreagerade. Ingen ar ytlig men jag gillar saker (kan vi komma overrens om det?)
Jag vill inte alls att bloggande ska vara nagon tavling utan som goran sa, ett forum dar man kan skriva av sig och samtidigt kommunicera med andra.
Jag bryr mig egentligen inte heller om nagon laser mig blogg eller inte, men jag ska inte sticka under stolen med att jag sjalvklart tycker att det ar mycket roligare att ha en blogg om jag vet att den lases.
Till mitt forsvar maste jag dock sagat att det faktiskt inte alltid ar sa latt for mig att komma till datorn. Nar jag ar i skolan, ar jag ju i skolan och hemma har jag ju ingen internet (jag kopplar upp mig pa folk i huset, sa det funkar inte alltid) sa det ar darfor jag inte alltid kommenterar tillbaka, men jag ska ta mig i kragen.

hjartliga pahopp kan vi alla behova ibland, for om man inte kan ta det fran familjen,vem kan man da ta det fran!?

Nu ska jag ut och njuta av det underbara vadret, tills jag maste ga in snart igen...
kram och tack!!!

goran: uppdatera er blogg nar ni har hamtat smillan.. sa ar du snall!

2008-03-06 @ 16:15:56
URL: http://diamante.blogg.se
Postat av: Göran

Får vi bara rätt på foton och dylikt, dvs. så att jag får in dem i datorn så lovar jag att lägga ut bilder på tjejen!
Du, hade det varit en tävling, hade du vunnit!!!
Vi har bara startat upp bloggen och skriver rätt upp och ned, men man kan göra siten så mycket mer trevlig, mer inbjudande, alltså om man var sån!!?
Diamante är det klass på (även om det är för mycket shoppa och sånt sk-t!!! SKOJADE BARA!!!!
Håller med dig om datoranvändningen, jag har dock tillträde till internet, men inte alltid tid att sitta med det, fast det vore roligt att få mer tid till sina texter, de kanske t.o.m skulle kunna bli bra!?
Jag kanske skulle skriva boken jag nämnde någonstans, i "bloggform"!? Har det gjorts tror du?
Påhopp, ja det är livet det, dvs. om påhoppen inte är på riktigt alltså!
Puss och kram!
Farbror G

2008-03-06 @ 22:17:51
Postat av: Mumin

...OK..I am not even going to touch upon ..go back..or start up on past conversations..new page everybody...new page...how ever I do have one comment, and that is that ALL your blogs are so blody cool, and also so blody different...which makes for wonderful perusal of them ...even when one is tired as I am tonight after babysiting 12 hours...it's better than the best cup of Swedish coffee...and that's saying a lot...ask lilla My...
Good Night Sweden...and NY..

2008-03-07 @ 03:20:41
Postat av: mumin ...igen

..drat..forgot to tell you Josse, that surely if the cable comes in to the apartment, one can add as many lines as you want..so you are not depending on Brian's line...once inside the apartment...do check it out with him, or maybe Geoff is a better source for that kind of information...nor should it cost anything extra, except for some cable...

2008-03-07 @ 03:26:14
Postat av: goran

Nu ni, har gubben äntligen lyckats!!! Jag har nog inte försökt så mycket tidigare, men ändå!
Jag tror mig ha fått lite kläm på det där med bilder och så!? Hoppas jag alltså?
Nu gäller det bara att göra det så pass ofta att jag inte glömmer bort hur man skulle göra!!!
Har dock inte en susning huruvida man kan lägga in en bild hos dig, här? Troligtvis inte!? Ni måste helt enkelt gå in på vår blogg!
http://www.logowoll.blogg.se
Chip och putt!

2008-03-07 @ 10:42:50

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0