Florida dag 1!

Jaha, då var man äntligen här. Måste bara meddela att vi har haft 30 grader och sol hela dagen. Ganska skönt faktiskt. Har dock misslyckats lite med min solning, på golfbanan. Det blir det ändring på imorgon, kan jag lova. Blev upplockad av hela kortesen på flygplatsen och välkomnades varmt. Det var underbart att se pappa igen. Första kvällen spenderades på Disney Park med en brak middag på Planet Hollywood. Trevligt ställe.

Idag har vi varit ute och farigt. Det började med att vi skulle byta hotell. Nu bor vi närmare Universal Studios. Vi hade lite initiala problem att få in alla väskor varvat med alla golf bags men som med alla annat så lyckades gubbarna till slut. Sedan bar det av till golfbanan. Fina banor har de här i alla fall. Det roligaste med min caddy- dag var dock att få köra runt och glassa i den balla golf bilen. Japp, här går man inte en meter mer än man behöver, och jag älskar det! Det var första gången jag körde en golf bil, men efter idag är det definitivt inte den sista. Helt klart dagens höjdpunkt!

Kvällen spenderades på just Universal Studios med middag och underhållning. Vilket sjabrak till nöjespark de har smällt upp in the middle of no where, men ack så mycket folk där var. Hela stället var propp-packat! Vi har det fortfarande varmt om kvällarna även om det blir lite kyligt. Ikväll blev det en extra Margherita till männen så att de inte skulle vara så sjinkiga.

Imorgon blir det en tripp till Tampa (tror att det ligger på västkusten av Florida). Sen tror jag att vi ska dras oss nedåt till Key West för att sedan anlända till huset, men mycket kan ju hända tills dess, så jag låter nog det vara osagt. 

För att sammanfatta dagen så har vi haft sol, sol och sol. Det har varit varmt och jag har fått en linne-bränna. Verkligen osnyggt. Bra golf, och ännu bättre golfbil. Trevlig kväll trots trötta fötter (och personer).
Det är lite för sent på kvällen, och jag är lite för trött i skallen, för att orka lägga upp några bilder just nu så de kommer imorgon. Vänligen ha överseende.

Puss och godnatt och glad Påsk. (det har vi inte firat...än...)



Kommentarer
Postat av: Farmor

Glad Påsk på er alla.Vi har sol vi med fast det är vitt o verkar vara halt.Vi ska fira Påsk hos Malin o Jerry.Ha en fortsatt bra semester.Kram.

2008-03-22 @ 08:28:49
Postat av: Peter

Drav av ca 45 grader från temperaturen i Florida så vet du hur vi har det utomhus lägg sedan till ca 95 så vet du hur varmt det är i bastun när vi har after ski. Eller after korv som det blev igår. Vi kom nämligen aldirg riktigt ur snödrivorna här i Tännäs utan efter skottandet blev det grilla och Jäger i solskenet. Härligt med sol snö och frisk luft efter vintern(?!) i Stockholm.
Sköna påskhälsningar från Peter

2008-03-22 @ 08:48:39
Postat av: Kerstin

Hej Josse och Thomas
Vi har haft en helt underbar dag på fjället, strålande sol,Vi var lite sent ute för när vi kom till Andersborg(du vet), så skulle de stänga,då blev det inga våfflor för oss.
Stor kram från oss alla.

2008-03-22 @ 18:50:54
Postat av: Liza

Hej Söt!
Sitter i stugan nu. Väntar på pappa och peter, dom är och lämnar Jessica och Jacob vid bussen dom åker hem idag.
Vi ska åka långfärds idag. Har varit jätte fint väder alla de här dagarna idag är det dock lit emolningt hoppas det spricker upp.

Hälsa pappa T!

Pusss Pussss

2008-03-24 @ 10:35:05
Postat av: Kerstin igen

Vilken vacker förare de har till sin golfbil, man kanske skulle börja golfa...Ni ser ut att ha det jättebra.
Här är det just nu bara 6 minusgrader och ca 150 cm snö.
Hälsningar från oss alla

2008-03-25 @ 18:27:36

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0