Mode och fest...

är vad den här helgen kommer att bjuda på. Igår blev det en sväng till norra Harlem för inflyttningsfest. Ganska trevligt område faktiskt och fest var inte helt fel den heller.

Brian, den lyckosten, var på en fashion show down town. Edwing D'Angelo. Jag vill också, det har tydligen varit ganska bra. Sen hade han också tydligen fått platser på front row. Hur galet är inte det. Kläd temat hade varit svart-vitt med röda detaljer. Tjejerna hade haft mycket spets, silke och lösa tyger, mmedan ännens stil hade varit lite dracula. Hade ju definitivt varit nice att se på.

Ikväll blir det en drink eller två på ett ställe i mitt område. Vi känner att vi vill kolla in lite nya ställen emellanåt. Vi kan ju inte bara dega på samma gamla hak. Vi jobbar inte riktigt så.

Imorgon blir det en heldag i soffan. Men inte för att slappa, utan för att titta på Super Bowl. Den största tv-händelsen på hela året. Amerikansk fotboll när den är som bäst. Jag och Brian ska ha lite folk över för att kolla på matchen. Ser fram emot det.

Hur har er helg varit? Vad har ni haft för er?

Kommentarer
Postat av: Liza

Kul kul. Och kul att se lite bilder på dig söta du! Själv va jag ute igår och har inte gått och lagt mig än. Kom hem kl 9 (på morgonen) och nu har jag ätit frukost och funderar på att slänga mig i sängen. Kan vara en bra ide. Annars så är det massor med snö här nu kom igår så jag dansade hela natten lång i mina gummistövlar från HM med klack hihi..

Pusss Lovee

2008-02-03 @ 10:24:20
URL: http://scintilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0