Fashionista!

Nu blir det ändring igen. Eller kanske inte ändring, bara tillägg. Imorgon är det måndag vilket betyder ny vecka. Som jag ser det så är måndagar utmärkta för att "börja om" eller ta tag i saker, så det är precis vad jag ska göra. Diamante ska bli lite mer stilig. Jappsipappsi, det kommer att bli mer mode, kläder och förhoppningsvis dagens outfit bilder här hos mig. Men oroa er inte, jag kommer såklart att fortsätta skriva. Det här betyder bara att jag kommer bryta av  allt skrivande med lite inspiration och lite fashion.
Hoppas att det ska smaka...

Nu tillbaka till business boken... Och kanske en skål glass.




Kommentarer
Postat av: Göran

Vet inte om du behöver "stajlas" då du redan är så moderiktig, eller!?
Kan det vara så att du inte anser dig vara "rätt" för The Big Apple? Efter vad jag förstår (OBS!!! åter mina HÖGST personliga tankar och iaktagelser) kan man gå klädd i princip hur som helst, bara attityden är den rätta, fr.a. i en stad som N.Y?
Så mitt tips är att du hittar en stil som passar dig och sedan skapar du en bild (som även den passar dig) av det hela med dig som en sorts modeikon och vips kommer du vara Sååååå INNE att du till slut BLIR ett med MODE och det med DIG!? Kan se det framför mig; Collection Diamante Of Sweden!
It´s all in the attitude girl!?
Jag kan förstås ha fel, men jag hoppas att du bevisar att jag har rätt!?

2008-02-25 @ 08:48:44
Postat av: Farmor

Hej Jossan.Kan du tänka dig att det är vår här enligt vädergubbarna på tv.Soligt idag och regn i morgon. Det är roligt att läsa din blogg, men det var nog inte många som trodde att du skulle vara så flitig.Jag tycker inte riktigt om det nya kortet på dig ,du ser alldeles för barsk ut,ett litet leende hade varit trevligt.

2008-02-25 @ 09:22:32
Postat av: Jossan

Göran: Du anar inte vad rätt du har. Stil måste komma inifrån och självsäkerhet är stiligt. Jag jobbar på att hitta min stil och känner att i NY finna alla möjligheter. Diamante of Sweden lät ju inte helt fel!
Farmor: Hej och välkommen! Härligt med sommar, passa på att njuta lite extra för mig så är du snäll. Du får tänka att jag ler på insidan :)
Kram

2008-02-25 @ 13:40:35
URL: http://diamante.blogg.se
Postat av: Göran

Vad då inte anar!!! Tror du inte att jag råkar se mig själv i spegeln då och då!!!?? Jag UPPFANN uttrycket INRE SKÖNHET!! Det är lite som jag tror boxare fungerar, dvs. så länge som man bara tränar eller möter sämre motståndare är allt lugnt, men när man går på en knock (om någon nämner ens tillkortakommande vad gäller ens utseende)gör det dj-ligt ont, även om man egentligen vet att man inte hör hemma på framsidan av Vouge!!
DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS, THAT´S IT!!!!
Igår, sol, 18 grader varmt och god kaffe Latté i Prag och idag, sol, c:a 10-12 grader och skolans piss till kaffe och dessutom lov-trötta elever!!! FY F-N VAD MAN LÄNGTAR TILLBAKA TILL PRAG!!!!

2008-02-25 @ 15:13:28
Postat av: Liza

Hej babe! Sitter och ska sy kjolen till dig, du är väl ungefär som mig i storlekar..det är ju midjan det gäller...
Jag kör på det!!

2008-02-25 @ 16:47:12
URL: http://entvatankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0