Glatt hål i plånboken!

   


Okej
, ni alla vet att jag är student. Inget konstigt med det, men nu är jag också en fattig student. Inte är det lätt att leva i den här stan men vi alla gör vad vi kan för att klara oss. Som alla säkert också vet så älskar jag julen och en av de stora grejorna för mig är att ge bort julklappar. Missförstå mig rätt, klart att jag inte har något emot att få lite saker också, men jag ser mig själv som en jäkligt bra present-geare. Just nu dock har jag grav ångest. Jag vet, ångest är ett ord som folk har börjat total missbruka men idag är jag folk så: jag har julklappsångest!!!! Hej jag heter Josephine och jag har julklappsångest!

Sen jag flyttade hit så har jag inte varit speciellt duktig på att följa allt vad som händer i Sverige. Jag läser inte ens svenska nyheter, men så idag när jag var lite uttråkade klickade jag faktiskt in på Aftonbladets hemsida för att glutta runt lite. En av de första artiklarna jag stöter på lyder "Klapparna som inte spränger plånboken". Bingo! tänkte jag, men där tog det stopp. Det måste ha varit världshistoriens absolut sämsta lista någonsin. Några av sakerna var pappersklämmor, äggskärare, pennvässare, braständare och rapsolja. För inget säger ju "God Jul" och "Jag älskar dig" som en flaska rapsolja. Men hallå Aftonbladet!!! Inte tänker jag ge bort en ficklampa eller vaxkritor eller en brödpensel. Jag tänker inte! Jag vägrar! Då har jag hellre ett lite större hål i plånboken de nästkommande månaderna.  

Kommentarer
Postat av: Göran

Hej El Diva!

Jag håller med dig!!

Har jag berättat att jag önskar mig en avståndsmätare (golfpryl!!) i julklapp!!??

Lite större hål, MEN en mycket gladare farbror!!



Jag skojar såklart, en sådan kostar mellan 3.000 och uppåt (såg en för c:a 10-12´!!??



Nu snöar det och jag och Smillan ska till jobb!!

Tjolahopp!

Favvo farbror´n

2008-12-03 @ 09:35:50
Postat av: Mumin

...det ar val for javligt...sno i Skane ...IGEN..jag skickade det faktiskt till Lidingo hor ni...so do not hog it down there in waistland Skane...noboby down there..oh well except for you tokiga Wollare of course ,apriciates snow and cold...

..oh and you El Diva, do not go out and buy those old chocolate containing advent calebdars, as the chocolate may or may not, but most likey is, made with that tainted milk powder that poisoned so many children in China, as that particular candy is not made by any big reputable company, like Marabou or Lindt or Cadbury or other such big well known companies...anyway up here, most stores cancelled their orders on those calendars...so stay away from them if you happen to see them...that whole poisoned milk powder bit has now spread to petfood again, a second time this happens in the petfood market...the first time it was also something that originated in China...scary eh...



...as for the lights, they will be down by then, but I'll try to take a picture of them for sure...



December Kram!



2008-12-04 @ 02:22:15
Postat av: Jessica

haha :) sånt där är ganska roligt, någon jul skullle jag vilja tävla om vem som ger den sämsta julklappen.

Det finns förresten en reklam på radio där det är ett gammalt par som öppnar presenter på julafton. Frun säger med en trött och seg röst "Jaaha nu ska vi se vad du har hittat på till mig i år" och så öppnar hon ´paketet "En burk vitaminer, tack" Då säger maken(också han med en döende röst) "Ja, jag tog de från köket och slog in de, du har sett så hängig ut på siståne"

jag var hos sjukgymnasten när jag hörde den och höll på att skratta ihjäl mig! :D

puss på dig

ps jag önskar mig ett snöbollskrig i julklapp ds

2008-12-04 @ 19:48:05

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0