En vecka...

En vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en veckaen vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka en vecka KVAR 

Kommentarer
Postat av: Göran

När du skriver så där känns en vecka som vääääldigt lång!!??

Visst är det skönt att tänka sig följande, om en vecka har vi nog hunnit halvvägs, dvs. pausar just nu på Mc Donalds i Jönköping, dvs. jag och Smillan tar oss just nu en promenad medan Lotta och barnen sitter och smörjer kråset... Jag äter lite snabbt efter promenaden med Smillan, för att sedan sätta oss för nästa sträcka och den kommer att gå fort, riktigt fort... Jag lovar att köra försiktigt, men man é ju såå sugen på att komma upp, så kanske ligger jag lite över den tillåtna hastigheten!!??

Favvo farbror´n!

2008-12-13 @ 12:48:14
Postat av: Jessica

hihi :D

2008-12-13 @ 13:50:12
Postat av: Göran

Jag gillar Jessicas genomtänkta och finurliga kommentarer!!

F-F!

2008-12-13 @ 19:47:20
Postat av: Peter

Nu har vi tapetserat och målat och fixat så att det nästan är färdigt i "ditt rum". Vi ser fram emot att du kommer och intar det.

Tapetklister är förresten lika effektivt som hårgelé mer hållfast dessutom så det är ett bar tips i bistra tider.

T.o.m. jag med mina begränsade tillgångar vad skultbetäckning anbelangar kan få vad-hon-nu-heter-i-äntligen -hemma att blekna vid jämförelse av kreatíva testar. Risken är förstås att man hittar en massa oönskat överblivet material i peruken såsom tapetrester. Däremot kan det bli en glad överraskning när gamla verktyg som man trodde var försvunna dyker up igen. Nytta med nöje alltså.

Nu är det lördagkväll och även hantverkare får ett ledigt skift.

Hej hopp där borta på andra sidan pölen.

Kam

Peter

2008-12-13 @ 20:41:26

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0