Sweden rule!

Efter en lugn hemma kväll igår så vaknade jag oförskämmt tidigt. Jag är en renodlad morgonmänniska och alltid kvällstrött (bra kvalité på en bartender förövrigt) men vad gör man när man vaknar vid halv 6? Klämmde några Vänner avsnitt innan jag gick upp.

Skulle vara så duktig och gå till skolan bibliotek för att plugga, men när varken det eller The Public Library var öppet så var sista alternativet Svenska kyrkan. Ett mysigt ställe som känns mer som ett litet café än som en kyrka. Satt där i min ensamhet, pluggandes och tänkte inte på att det är söndag med tillhörande gudstjänst, så rätt som det var fann jag mig själv omringad av svenska pensionärer, söndagsskolan och damkören. Då detta inte riktigt är min cup of tea så smög jag mig försiktigt ut. Tur att jag han få i mig min kanelbulle innan kallabaliken drog igång.

Dagen kommer annars inte att innehålla någon vidare glamour; plugg, träning och städning är vad som står på schemat. Men efter regn kommer väl sol?

Chip o hoj!

P.S noterade att det kortaste inlägget på länge har lockat flest kommentarer, kul! (se det förra inlägget)


Kommentarer
Postat av: Göran

Tänk att så många kommenterat ett och samma inlägg!!!
Dessutom var jag tvungen att skriva en fjortonde kommentar på det inlägget!
Läs det och du förstår varför jag bara var tvungen, du din farsa nollar nästa år!!!! Hur gammal e´inte han!!!!
Kram på dig!

2008-04-27 @ 22:50:10
Postat av: Marianne & Kjell

Har professorn fått åldersnoja? Hur mycket äldre är brorsan egentligen? Inte en eon väl? Så det där med "vin, kvinnor och sång, samt en djä-la massa skrålande och tjoande". F´låt men jag trodde inte vi uppfattades så, utan snarare som ett någorlunda gott föredöme för våra ungdomar. Hoppas bara att det stämmer oxå!! Kramar från oss ;D. Kjell

2008-04-27 @ 23:25:09

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0