Småstad, sjöstad och Bostongurka!

Sitter här framför brasan med ett glas vin i handen och bara njuter. Vilken skillnad att komma upp till den lilla staden Marbelhead (precis utanför Boston) där alla känner alla och lugnet från havet känns i vaje andetag. S bor i den gamla delen av staden, nästan precis vid vattnet, där alla hus är flera 100 år gamla. Your typical small town, nästan som en liten by. I like!

Igår kom N och flickorna förbi vilket var speciellt kul, då jag inte sett dem på många år. Jösses vad de har växt sen jag såg dem sist (M har jag aldrig ens träffat eftersom hon föddes här). Flickorna var med oss idag och vi spenderade nästan hela dagen med att köra runt stan, ut till grannbyar, vi plockade stenar på stranden och prommenerade runt byn. Den avslappning jag kom hit för.

Igår när jag kom hade vi fint väder, vilket jag hävdar är det fina vädret jag tog med mig från NY, men idag har det varit lite sämre så därav bilturen. Lyckades klämma in en joggingrunda här på eftermiddagen men kvällen ska gå i njutandets tecken; vin, mat och cheesecake. Kan det blir bättre?

Vet inte riktigt vad resten av helgen har att erbjuda, men jag känner mig mer än nöjd med det jag har. Ska verkligen insupa lugnet från småstaden och andas den friska luften. Rätt som det är så sitter jag i NY igen och längtar upp hit (även om jag nu kan sakna stan). Som det spån och den jubelidiot jag är så glömde jag ju såklart min kamera, så ni får inga bilder den här gånger. Men lita på mig då jag säger att detta inte är sista gången jag besöker Boston!

Solveig hälsar till alla som vill ha en hälsning!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Ja nog är du en dumbom alltid som glömmer det viktigaste,kameran. Hade velat sett solveigs blomster,o barnen så klart för det är några år sen jag såg dem.Jag tycker att du ska be henne köra ut till Nahant som jag älskade,med havet och klipporna utanför att beskåda.
Hoppas du får med dig pillerna jag vill ha.
Kramar till er alla.

2008-04-12 @ 10:42:52
Postat av: Rickard

Ja jag tar gärna en, hälsning alltså.

Då passar jag på att hälsa tillbaka till alla som vill ha en liten kram från lilla skärgårds ön suffering Island.

PS. har inte solveig en lite kamera som går att fota med?

2008-04-12 @ 20:37:58
Postat av: Marianne & Kjell

Ja, nog har du hamnat i en härlig miljö. Bara att sakta få glida förbi alla dessa sköna platser från Nahant utefter kusten norrut förbi Swampscott, Salem, Rockport och kanske upp till Newburyport med lite stopp här och där vid fiskelägren är en ren njutning. Liksom farmor undrar: har inte S en kamera, som funkar till din PC? Please give S a lot of hugs from us. M&K

2008-04-12 @ 23:06:22

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0