Almost kändisspan...

Så knepigt när man måste planera hela sin dag runt nedrans väder, men det var i alla fall vad vi gjorde. Tog även idag en biltur till grann byar/städer. Rockport, Gloucester och Salem besöktes idag. Trevliga små städer (med betoning på trevliga). 

Vi stannade i Rockport för att gå runt en sväng, det var dock inte så lätt som vi hade trott, då många av gatorna, affärerna och öppna ytor var avstängda eller skyltade med framtida avstängning. Det visade sig att Sandra Bullock är i stan för att spela in sin nya film Proposal. Vi fick dock ingen skymt av henne då inspelningarna börjar imorgon. Typiskt. Frågade en av arbetarna om han visste om de letade efter extras (statister) men det visste han inte. Det var inte hans avdelning. Dubble typiskt. Hade dock en rolig tur tillbaka mellan allt letande efter S.B hus och att faktiskt köra rätt. Solveig Sidekick är allt bra knäpp ibland, men ack så rolig. 

Nu är det snart dax att åka tillbaka till den stora, stygga staden. Har lite blandade känslor inför det, men jag antar att det ska bli skönt att komma hem. Har dock lite plugg-böcker att öppna så det får väl bli syssla nummer 1 på bussen. 

Hoppas er helg har vairt lika bra som min.
Många härliga, avslappnade och nyladdade kramar från oss båda!
Jossan + Sidekick!

Kommentarer
Postat av: Göran

Hade väldans gärna varit där med er, men vi får väl ta det en annan gång!?
Puss och kram
Farbror G

2008-04-13 @ 23:41:08
Postat av: Marianne & Kjell

Hej och välkommen tillbaka till Äpplet. Fick igår från "Sidekick" bilden av dej framför den kanske mest fotade fiskestugan i hela världen. (Gu´ va brun du är) Kul att ni åkte en bit norrut. Visst är det fint där utefter kusten!? Kramar från oss. Kjell

2008-04-14 @ 00:15:43

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Kom ihåg mig?

E-postadress (bara jag som ser den):


Har du en blogg?:


Vad vill du säga?:


Trackback
RSS 2.0